Az Év Fejlesztő Cége

Prologis Magyarország

Cím: 1095, Budapest Tower II, Millenium, Lechner Ödön fasor 7

Rövid bemutatkozás

A Prologis, 27 százalékos piaci részesedésével vezető ipari- és raktáringatlan szolgáltató Magyarországon. A vállalat öt parkban összesen 41 épületet tulajdonol és üzemeltet Budapesten és környékén, továbbá 89 hektárnyi fejlesztési területtel és 630 ezer négyzetméter ipari ingatlannal rendelkezik Magyarországon. A Prologis kiváló helyszínei mellett az üzemeltetés és ügyfélkapcsolat területein széleskörű szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek. A vállalat a környezetvédelem, a társadalmi felelősségvállalás, az üzleti etika és a vállalatirányítás területén egyaránt a kiválóságra törekszik.

A közép-európai régió vezető logisztikai ingatlanszolgáltatójaként a Prologis 4,6 millió négyzetméter alapterületű ingatlant tulajdonol és működtet 41 logisztikai parkban. A Prologis a régión belül négy országban – Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon – van jelen és kínál minőségi ingatlanokat stratégiai helyszíneken.

A világ 19 országában, 1600 alkalmazott dolgozik az ügyfelekkel együttműködésben az üzemeltetési hatékonyság fejlesztésén, a környezeti hatások mérséklésén és a helyi közösségek életminőségének javításán.

Okok, amiért a díjra érdemes

Az Év Fejlesztő Cége kategóriára a Prologis Park Budapest - Sziget II fejlesztéssel szeretnénk jelölni a vállalatot. A Prologis Park Budapest - Sziget II egy 13 hektáros terület, amely prémium helyszínen, Budapest belvárosától mindössze 17 kilométerre, Szigetszentmiklós területén található. A park két modern épület fejlesztését teszi lehetővé, összesen 60 000 négyzetméteren. A stratégiai helyszín mellett a park előnyei közé sorolható még a könnyű megközelíthetőség, hiszen 1 kilométerre helyezkedik el az M0-ás autópályától, illetve a számos parkolóhely, a kamerás megfigyelés, a 12 méteres tiszta belmagasság, az 5 t/m² padlóterhelhetőség, az ESFR sprinkler rendszer, a széles rakodóudvar, a szintbeli behajtó kapuk, az intellgines mérőóra, a reprezentatív irodaterület, a zöld területek, a műszaki szolgálat a parkban, és végül, de nem utolsó sorban, az ingyenes autómegosztó platform.

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!