Az Év Asset Management Cége

Prologis Magyarország

Cím: 1095, Budapest Tower II, Millenium, Lechner Ödön fasor 7

Rövid bemutatkozás

A Prologis, 27 százalékos piaci részesedésével vezető ipari- és raktáringatlan szolgáltató Magyarországon. A vállalat öt parkban összesen 41 épületet tulajdonol és üzemeltet Budapesten és környékén, továbbá 89 hektárnyi fejlesztési területtel és 630 ezer négyzetméter ipari ingatlannal rendelkezik Magyarországon. A Prologis kiváló helyszínei mellett az üzemeltetés és ügyfélkapcsolat területein széleskörű szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek. A vállalat a környezetvédelem, a társadalmi felelősségvállalás, az üzleti etika és a vállalatirányítás területén egyaránt a kiválóságra törekszik.
A közép-európai régió vezető logisztikai ingatlanszolgáltatójaként a Prologis 4,6 millió négyzetméter alapterületű ingatlant tulajdonol és működtet 41 logisztikai parkban. A Prologis a régión belül négy országban – Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon – van jelen és kínál minőségi ingatlanokat stratégiai helyszíneken.

A világ 19 országában, 1600 alkalmazott dolgozik az ügyfelekkel együttműködésben az üzemeltetési hatékonyság fejlesztésén, a környezeti hatások mérséklésén és a helyi közösségek életminőségének javításán.

Okok, amiért a díjra érdemes

A vállalat filozófiája, hogy ügyfeleiknek megbízható, hosszú távú partnerei legyenek, illetve a környezeti hatások minimálisra csökkentése mellett maximális megtérülést biztosítanak az érdekelt felek számára.
A Prologis PARKLife tevékenységei mutatják, hogy nem pusztán csak ipari logisztikai épületeket fejlesztenek, hanem központjukban az ügyfelek igényeinek kiszolgálása áll, ezért olyan helyszíneket és területeket hoznak létre, amelyek segítik az ügyfelek üzleti növekedését, ahová a munkatársak örömmel járnak dolgozni, és amelyek hozzájárulnak a helyi közösségek és a természet megóvásához.

A Prologis parkjai a legfontosabb logisztikai helyszíneken, nagyvárosokban, a nagy lakossági és fogyasztói központok közelében találhatók, hogy gyorsan, költséghatékonyan és környezetbarát módon ingázhassanak. A Prologis mindent megtesz annak érdekében, hogy ennek lehetőségét megteremtse ügyfelei számára, így számos tömegközlekedési lehetőség vehető igénybe a parkokon belül elhelyezett megállókkal. Egyesek számára a tömegközlekedés nem megfelelő megoldás, ezért a cég ingyenes online autómegosztó platformot fejlesztett ki, amelyek segítségével egyes parkokban az ott dolgozók a munkába, illetve hazafelé menet megoszthatják járművüket és kihasználhatják az erre a célra kialakított kedvező parkolási lehetőséget. Ezenfelül, a megfelelő munkakörnyezet megteremtése érdekében, a pihenést és kikapcsolódást szolgáló közös tereket alakítottak ki az előzőleg említett parkokban, ahol a munkavállalók különféle szabadtéri tevékenységeket folytathatnak, pl. focizhatnak, cross-fit edzést tarthatnak, piknikezhetnek és más közösségi rendezvényeket szervezhetnek, vagy egyszerűen egy kis szünetet tarthatnak napi munkájuk közben. Egyes parkokban pedig még éttermek és büfékocsik is találhatók, így az ott dolgozóknak akkor sem kell elhagyniuk a park területét, ha változatosan kívánnak étkezni.

A vállalatot még Őfelsége, a walesi herceg is kitüntette a Terra Carta pecsétjével. „A Terra Carta pecsét azokat a szervezeteket ismeri el, amelyek komolyan elkötelezték magukat egy sokkal fenntarthatóbb jövő mellett, továbbá a gazdaság középpontjába a természetet, az embert és a bolygót helyezik. Mindannyiunknak változást kell elérnünk, ha meg akarjuk őrizni a bolygót gyermekeink és unokáink számára, ezek a vállalatok pedig vállalták, hogy megkönnyítik számunkra ezt az utat." – mondta Károly, a walesi herceg. Emellett további számos, erőfeszítésüket igazoló elismeréssel büszkélkedhetnek, mint például a Central & Eastern European Real Estate Quality Awards és az Eurobuild Central and Eastern Europa Awards-on elnyert díjak.

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!