Az Év Közösségi Tere

Spaces Corvin

Cím: 1082, Budapest Futó u. 35-37.
Ingatlan mérete: 3415 m²

Rövid bemutatkozás


Rövid bemutatkozás

A Spaces Corvin Towers egy modern, rugalmas megoldásokat kínáló közösségi iroda Budapest belvárosában. Kiváló helyet foglal el a Corvin negyedben, ahol Közép Európa legnagyobb városi rekreációs programja folyik. Az övezet az infrastrukturális fejlesztések által egy vibráló negyeddé változott az elmúlt években. A környéken számtalan új szórakozási és kikapcsolódási lehetőség nyílt, éttermek, boltok, fitnesztermek, színházak és mozik formájában. Irodaközpontunk megközelítése rendkívül egyszerű, mivel a közelben található a város egyik legnagyobb tömegközlekedési csomópontja. A folyamatos infrastrukturális fejlesztéseknek köszönhetően, a negyed könnyedén megközelíthető biciklivel és gyalogosan is.
Spaces irodaházunk a Gránit Torony legfelső három emeletén található, a Corvin Tornyok közepén. Két emeletünkön bérelhető irodák, valamint co-working asztalok kaptak helyet, business lounge-unk pedig a hatodik emeleten található. Business lounge-unk a tökéletes hely, legyen szó egy kötetlen beszélgetésről egy kávé felett, fókuszált munkáról hangszigetelt “quiet space”-ünkben, vagy networking rendezvényekről, ahol hasonló gondolkodású vállalkozókkal ismerkedhetnek meg ügyfeleink. Napfényben fürdő irodáink és business lounge-unk mellett, megtalálható még egy panorámás tetőterasz is az épületben – ahol lehetőség van a munka utáni rövid kikapcsolódásra is.
A Spaces Corvin Towerst az amszterdami SPACES-brand menedzseli, ami tagja az IWG Nyrt. csoportnak. Az IWG világ vezető a rugalmas munkahelyeket biztosító cégek élén, több mint 3.000 lokációval, világszerte több mint 120 országban.

Okok, amiért a díjra érdemes

Inspiráló környezet az új munkavállaló generáció számára:
Az amszterdami születésű SPACES márka dizájnja követi a legfrissebb belsőépítészeti trendeket, minimalista ergonomikus bútorokkal és kortárs művészeti alkotásokkal. A teljesen felszerelt munkatér, a hibrid munkavégzés minden igényét kielégíti, legyen szó akár egy pár órás coworking asztal bérlésről, több napos tréningekről, tárgyalófogalalásokról, vagy hosszútávú irodabérletről. Ügyfeleink között megtalálhatóak a kevés munkavállalóval rendelkező start-up-ok mellett a multinacionális cégek magyarországi képviseletei is.

Fenntarthatóság a középpontban:
A Spaces Corvin Towers a legmagasabb fokozatú BREEAM környezetvédelmi minősítéssel rendelkező Gránit toronyban található. Minden épület tervezése a komplexumon belül “WELL Building” alapelveket követ, amik alapján az épületek úgy lettek kialakítva, hogy azok pozitív hatással legyenek az ott dolgozók mentális és fizikai egészségére.

Megfelelő a hibrid munkavégzés követelményeinek:
A globális pandémia egy fundamentális fordulatot hozott a munkavégzésben. Több vállalat kényszerült a távoli munkavégzéshez igazodni, ami idővel rendkívül sikeresnek bizonyult. A munkavállalók többsége rendkívül vonzónak tartja a hibrid munkavégzést, amely részben otthonról, részben pedig az irodából végezhető. Az eredmény egy világszerte kiterjedő iniciatíva, amely lehetővé teszi munkavállalók sokaságának, hogy önállóan osszák fel munkaidejüket a home office, egy rugalmas munkahely és a központi iroda között.
A Spaces Corvin Towers arra lett tervezve, hogy a hibrid munkavégzés iránt mutatkozó igényt minden tekintetben kielégítse. Az IWG csoport 2021-ben fennállásának néhány legnagyobb vállalkozási szerződését kötötte meg, ideértve egy globális szerződést a Japán technológiai óriással, az NTT-vel. (Nippon Telegraph and Telephone Corporation) Ennek a szerződésnek a keretein belül több mint 300.000 NTT munkavállalónak nyújt munkatereket. Az IWG csoport az elmúlt évben több mint kétmillió (rekord a több mint harminc éves fennállása alatt) új ügyfelet tudott köszönteni tagjai között.
A hibrid munkavégzésre való átállás három fő előnnyel jár. Először is lehetővé teszi, hogy a munkavállalók “work-life” egyensúlya jobb legyen, hiszen nem kell órákat a tömegközlekedésen tölteniük ahhoz, hogy a munkahelyeiket elérjék. Másodszor, a hibrid munkavégzésnek szignifikáns környezeti hatásai is vannak, mivel lehetőséget biztosít a nagyvállalatok számára hogy csökkentsék az ökológiai lábnyomukat azzal, hogy csökkentsék a központi irodáik méreteit. Végül, a hibrid munkavégzés a költségek csökkentése által körülbelül 10.000 eurót spórol meg fejenként az e modellben dolgozóknak.

A “15-perces Város”:
A “15-perces Város” egy városfejlesztési koncepció, egy olyan városrész tervezete ahol az ott élők minden szükséges szolgáltatást (munkahelyek, vásárlási lehetőségek, szórakozás, oktatási intézmények stb...), 15 percen belül gyalog vagy biciklivel elérhető közelségben találnak. A pandémiát megelőző időszakban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő ötlet immáron globális népszerűségnek örvend, mivel az embereknek egyre fontosabb hogy a városaik központjaiban éljenek.
Ahogyan a munkavégzés új korszakába lépünk, ahol már nem az öt napos munkahét norma, a Spaces Corvin Towers által biztosított rugalmas munkahelyek segítségével a “15-perces város” már nem csak egy koncepció.

Szolgáltatások

- Szélessávú internet
- Üzleti igényeknek megfelelő IT szolgáltatások
- Copy-point a helyszínen (különböző formátumú nyomtatási lehetőségek, laminálás, fűzés...)
- Felszerelt business lounge panorámás tetőterasszal
- Teljesen felszerelt meeting szobák, különböző méretekben.
- Teljesen felszerelt konyhák
- Bérelhető rendezvényterem
- Specialty kávézó a helyszínen
- Recepciós szolgáltatás

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!