Az Év Közösségi Tere

Signature - Szervita Square

Cím: 1052, Budapest Szervita tér 8
Ingatlan mérete: 3381 m²
Bérbeadó
Horizon Development Kft.

Rövid bemutatkozás

A Signature Szervita Square 2021 tavaszán nyitotta meg kapuit Budapest belvárosának szívében, egy vadonatúj luxusmunkateret hozva a fővárosba, hogy megfeleljen a hibrid munkamegoldások iránti megugró keresletnek. Az IWG, mint a világ vezető rugalmas munkatér-szolgáltatója, vezette be a kiemelt Signature márkát Magyarországra. A cég a világ legkeresettebb helyszínein hozza létre a munkatereit, irodáit, emiatt nem meglepő, hogy a Signature új létesítménye Budapesten, az ikonikus Szervita téri épületben, a város exkluzív és legjobb közlekedési kapcsolódásokkal rendelkező helyszínén talált otthonra. A hétszintes Szervita téri fejlesztés három emeletét elfoglaló új Signature központ több, mint 300 prémium munkaállomással, berendezett irodákkal és business klubbal rendelkezik, összesen 3500 nm-es területen. Az iroda tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, mindössze egy perc sétára található a Deák tértől, a város jelentős közlekedési csomópontjától. Az épület feltűnő üveghomlokzata belesimul környezetébe. Luxusüzletek, nagykövetségek, ötcsillagos szállodák, mint a Kempinski vagy a Ritz-Carlton, továbbá számos bár és étterem veszi körül.

Okok, amiért a díjra érdemes

Fenntartható választás:
A Szervita téri épület az első, úgynevezett “vegyes felhasználású” fejlesztés Közép-Kelet-Európában, amely LEED Platinum környezetvédelmi tanúsítvánnyal rendelkezik, mivel elismeri az innovatív fenntarthatósági és környezettudatos technológiákat. Az épület üvegfelülete kedvez a természetes fény hasznosításának; az esővíz begyűjtése után az újrahasznosítás által csökkenthető az energia- és vízfogyasztás. Az egyéb, testreszabott fenntarthatósági elemek közé tartoznak a fényszabályozást elősegítő szenzoros fényforrások, az energiahatékony liftek, az elektromos autók töltői, a fejlett zaj- és szennyezésszűrő rendszerek működtetése, valamint a növényzettel parkosított terek.

Inspiráló környezet az új munkavállaló-generáció számára:
A Signature Szervita tér megnyitása új színfolt a budapesti rugalmas munkatereket kínáló, fellendülőben lévő szegmensében. Prémium coworking- és irodai szolgáltatásai olyan kialakításúak, hogy minden hibrid munkavégzést kielégítenek; a kijelölt coworking terület a közös munkavégzést, a csendes privát irodák a koncentrált munkát, az üzleti klub a kapcsolatépítést teszik lehetővé. Elegáns belső tereit a természet ihlette anyagok és színek jellemzik, stílusos és kifinomult munkakörnyezetet teremtve. Élvonalbeli dizájn kialakításával, a kiváló minőségű, ergonomikus bútorokkal és a kiváló technológiával - beleértve az üzleti szintű Wi-Fi-t is - biztosítja a minőséget és a kényelmet ügyfeleink számára, azért, hogy otthon érezzék magukat; és ami a legfontosabb, hogy nagyszerű munkanapjuk legyen.

Megfelelő a hibrid munkavégzés követelményei:
A globális járvány alapvető fordulatot hozott a munkavégzésben. Több vállalat kényszerült a távoli munkavégzéshez igazodni, ami idővel rendkívül sikeresnek bizonyult. A munkavállalók többsége rendkívül vonzónak tartja a hibrid munkavégzést, amely részben otthonról, részben pedig az irodából végezhető. Az eredmény egy világszerte kiterjedő kezdeményezés, amely lehetővé teszi munkavállalók sokaságának, hogy önállóan osszák fel munkaidejüket a home office, egy rugalmas munkahely, és a központi iroda között.

A Signature Szervita Square-t arra tervezték, hogy a hibrid munkavégzés iránt mutatkozó igényt minden tekintetben kielégítse. Az IWG csoport 2021-ben fennállásának néhány legnagyobb vállalkozási szerződését kötötte meg, ideértve egy globális szerződést a Japán technológiai óriással, az NTT-vel (Nippon Telegraph and Telephone Corporation). Ennek a szerződésnek a keretein belül több, mint 300.000 NTT munkavállalónak nyújt munkatereket. Az IWG csoport az elmúlt évben több mint kétmillió új ügyfelet tudott köszönteni tagjai között, ami rekord a több mint harminc éves fennállása alatt.
A hibrid munkavégzésre való átállás három fő előnnyel jár. Először is lehetővé teszi, hogy a
munkavállalók “munka és magánélet” egyensúlya jobb legyen, hiszen nem kell órákon át közlekedniük ahhoz, hogy a munkahelyüket naponta elérjék. Másodszor, a hibrid munkavégzésnek számottevő környezeti hatásai is vannak, mivel lehetőséget biztosít a nagyvállalatok számára, hogy csökkentsék az ökológiai lábnyomukat. Ezt azzal tehetik meg, hogy a központi irodáik méreteit csökkenteni tudják. Végül, a hibrid munkavégzés, a költségek csökkentése által körülbelül 10.000 eurót takarít meg fejenként a létesítményben dolgozóknak évente.

Szolgáltatások

• Kizárólagos, szélessávú internet
• Üzleti igényeknek megfelelő IT szolgáltatások
• Copypoint a helyszínen (különböző formátumú nyomtatási lehetőségek, laminálás, fűzés...)
• Kényelmes business társalgótér
• Különböző méretű felszerelt tárgyalók interaktív táblákkal
• Felszerelt konyhák minden emeleten kávézási lehetőséggel
• Nemdohányzó terasz
• Profi recepciós szolgáltatás - helyi támogatás
• Bérelhető rendezvény terem

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!