Az Év Közösségi Tere

myconference - myhive Átrium Park

Cím: 1134, Budapest Váci út 45
Ingatlan mérete: 331 m²
Kivitelezés / Fitout
Epronex Zrt.
Tervezés / belsőépítészet
Mádi Láncos Stúdió
Projektmenedzsment
Stay in Hungary Kft.

Rövid bemutatkozás

Az elmúlt néhány évben az IMMOFINANZ a myhive márka alatt különböző fejlesztéseket hajtott végre a myhive Átrium Park irodaházban, amelyek további kényelmi funkciókat és szolgáltatásokat garantálnak a bérlők számára. Cél, hogy a korszerű munkavégzéshez szükséges színvonalat még magasabb szintre emelje, illetve bővítse a kényelmi funkciók és a rugalmas irodai szolgáltatások körét.

A myhive márka népszerűsége bevezetése óta töretlen, a bérlők szeretik és értékelik a koncepciót, amely a mindennapokban is eléri célját: sikeres közösségépítés és magas szintű szolgáltatások megteremtése az irodaházban dolgozók mindennapjainak megkönnyítésére. A dolgozók well-being érzése és munkahelyi komfortja mind a bérlők, mind a munkaadók részéről is kiemelkedően fontos. A vállalat folyamatosan figyelemmel kíséri a márkát, és minden évben újabb szolgáltatással tovább fejleszti: gyakorlatban is reagál a piaci és bérlői igényekre. A community manager napi szinten jelen van a bérlők életében és irodaházakra lebontva azonosítja igényeiket.

Az IMMOFINANZ az utóbbi időben nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a myhive márkán belül rugalmas termékeket hozzon létre, vagyis könnyen változtatható, rugalmas bérleti lehetőségek biztosítson ügyfeleinek, mind a terület nagyságára, mind a bérleti időtartamra vonatkozóan.
Az új szolgáltatások bevezetésének egyik zászlóshajója a myhive Átrium Park irodaház, ahol az irodamárka nagyon népszerű. Elsőként itt épült ki két olyan helyiség, mely otthont ad a mybeauty és myplayground szolgáltatásoknak. Ezt a szolgáltatáscsomagot bővíti ki a most megvalósult myconference, mely nívós helyszínélül szolgál nem csak a myhive különböző közösségi és szakmai rendezvényeinek, hanem a Bérlők saját programjainak is.

Okok, amiért a díjra érdemes

Az IMMOFINANZ számára a myhive brand életre hívása jelentette az első nagy mérföldkövet a bérlőközpontúság mellett való határozott elköteleződésre, mely brand az évek során fejlődött, tovább bővült, lehetővé téve a bérlői igények változásához való könnyű és gyors alkalmazkodást. A legújabb ingatlanpiaci trendek azt mutatják, hogy bérlői oldalról megnőtt a kereslet a rugalmasság iránt, mely nem csak a futamidőre vonatkozó rugalmasságban, hanem az irodaterek kialakításának flexibilitásában is tetten érhető. A Bérlők számára kiemelkedően fontos, hogy optimalizálni tudják saját irodaterüket. Ezeket az igényeket megvizsgálva az IMMOFINANZ felismerte azt, hogy milyen lehetőségeket teremt a Bérlőknek egy konferenciaterem létrehozása az irodaházon belül. Általa lehetőség nyílik nagyobb létszámú szakmai- vagy éppen kötetlen rendezvények lebonyolítására csupán pár lépésre az irodától. Ezen felül kisebb tárgyalások, egyeztetések otthonául is szolgálhat, így nem kell a vendégeket a saját irodaterületen belül fogadni, mely a jelenlegi pandémiás időszakban sokaknál fontos szempont. Továbbá saját irodaterületükön lévő tárgyalóik számának racionalizálásával költséget tudnak optimalizálni. Az irodaházba újonnan beköltözők már a tervezés során figyelembe vehetik az irodaterületen kívüli tárgyalóbérlési lehetőséget. A meglévő Bérlők pedig például egy esetleges létszámbővítés során vehetik hasznát annak, hogy nem szükséges az alapterületet növelni, a területen lévő tárgyalók számának csökkentésével, azok átalakításával is elérhetik a kívánt munkaállomás mennyiséget, hiszen az irodaházon belül biztosított a kedvezményes tárgyalóbérlés lehetősége.

A myconference-t immár második irodaházában alakította ki a vállalat. Az irodaházon belüli pontos helyszín kiválasztásánál fontos szerepet játszott, hogy olyan területet válasszanak, mely könnyen megközelíthető a mozgássérültek számára is, valamint egy olyan egységet hasznosítsanak, mely korábban nem szolgált hozzáadott értékkel az irodaház bérlői számára. Így esett a választás az egyik legforgalmasabb lobbiból nyíló, földszinti területre, melynek érdekes alakja, tágas belső tere és nagy ablakai miatt megfelelő helyszín egy ilyen funkció elhelyezésére.

A myhive Átrium Park irodaházban újonnan kialakított myconference, több mint egy szokványos konferenciaterem. Egyrészt a legmodernebb audio vizuális és media technikai megoldásaival képes sokféle - a mai kor elvárásainak megfelelő - rendezvénnyel kapcsolatos igényt kielégíteni, másrészt, az itt található és kialakított meeting room-ok igazán különleges elemei a koncepciónak. Ez utóbbiak a terület galériáján kaptak helyet.

A myhive-tól megszokott és jól ismert kiemelkedő minőség a myconference kialakításában is visszaköszön. Három, egyenként 8 fős valamint egy tizenhat fős tárgyaló került kiépítésre, így egy több funkciós konferencia teremről beszélünk, amit az elszeparált, megbeszélésekre, meetingekre alkalmas külön termek tesznek különlegessé. Az irodaház, valamint a leendő 7. emelet i mycowork irodák bérlőinek így nem csak egy modern konferenciaterem áll helyben rendelkezésre, de további irodahelységeket is tudnak bérelni. Azzal pedig, hogy a Bérlőknek nem szükséges a saját irodájuk területén tárgyalókat kialakítaniuk, az hely– és költségoptimalizálás tekintetében is kiemelkedő jelentőségű. Erre a plusz szolgáltatásra egy irodaházon belül, kevés példa van a hazai irodapiacon.

Az IMMOFINANZ a myconference megnyitásával nemcsak bérlőinek, hanem helyszínt kereső külsős vállalkozásoknak is egyedi és igényes megoldást kínál az épület stílusához hasonló designban kialakított, impozáns belmagasságú konferenciateremmel. Az exkluzív design és funkció mellett a tervezők szem előtt tartották az akusztika fontosságát is.
Reprezentatív, fiatalos előtér, több funkciójú fogadópult és galéria áll a szervezők és a vendégek rendelkezésére. Azáltal, hogy a tárgyalótermek és a lounge a galérián helyezkednek el, izolált helyet biztosítanak például workshopok számára, miközben a konferenciaterem is zavartalanul használható. Ez utóbbi is természetesen magasszintű rendezvénytechnikai megoldásokkal – hangosítással, nagy méretű kijelzővel és videokonferenciához szükséges eszközökkel– is rendelkezik.

A budapesti kínálatból kiemelkedő, különféle rendezvényeket befogadni képes myconference a tér harmóniájával, elrendezésével, természetes felületeivel, funkcionalitásával egy kifinomult és egyben professzionális helyszín a myhive Átrium Park irodaházban.

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!