Az Év Irodakivitelező cége

Epronex Építő Zrt.

Cím: 2040, Budaörs Széchenyi u. 39.

Rövid bemutatkozás

Az Epronex Építő Zrt. egy magyar tulajdonban lévő vállalkozás, melyet 2015-ben alapított három, széleskörű tervezői és kivitelezői tapasztalattal rendelkező szakember.
Vállalatunk a retail szektorban végzett fit-out munkákkal vált ismertté, mára azonban az építőipari generálkivitelezés és a fit-out munkák piacán egyaránt markánsan jelen vagyunk. A retail szektorban az üzlethelyiségek kialakításánál elértük, hogy a nagy nemzetközi világmárkák visszatérő ügyfelekké váltak, az iroda-kivitelezéseknél mára a 10 000 négyzetméter feletti szegmensben is dolgozunk, és az ipari épületek üzletágában is stabilan jelen vagyunk. Így elmondható, hogy az EPRONEX tevékenysége minden szegmensben jelentős.
Büszkék vagyunk rá, hogy megrendelőinkkel és partnereinkkel hosszútávú jó kapcsolatot sikerül kialakítani és fenntartani; csapatunk szakmailag folyamatosan fejlődik, igazodva a technológiai újításokhoz és a megrendelői igényekhez.

Okok, amiért a díjra érdemes

A 2021-es évben az EPRONEX nagy lendülettel tért vissza az irodakivitelezői piacra.

A BENU Magyarország Zrt. új irodája a Haller Gardens Irodaház 5. emeletén helyezkedik el, amelyet 2021 utolsó negyedévében vett birtokba a cég. Az elsődleges cél egy olyan környezet megteremtése volt, ahová a kollégák szívesen járnak be, és ahol még inkább erősíthetik a kollaborációt. A cég előző központjához képest, a néhány személyes irodahelyiségeket most a tagolt, nyitott irodaterek váltották fel, biztosítva a megfelelő munkakörnyezetet az eltérő munkát végző részlegeknek, valamint megmaradtak a vezetői irodák. A nyitott irodák mellett különböző területek kialakítására kerültek, emellett pedig silent office-ok, hangszigetelt „telefonfülkék” is helyet kaptak. Harmonikus, világos, pozitív és modern tér alakult ki, amit a BENU gyógyszertárak színvilága, a pasztell kék és pasztell zöld határoz meg.

A főváros XIII. kerülete számos nagy vállalatnak ad otthont. Nincs ezzel másképp a kereskedelmi ingatlanokkal Közép-Európa szerte foglalkozó Immofinanz Services Hungary Kft. sem. Nagyon büszkék vagyunk, hogy egy ilyen nagy vállalat számára alakíthattunk ki a cég arculatához illő, modern és minden elvárásnak megfelelő myconference konferencia termet a cég Váci úti myhive Átrium Park irodaházában.

Részt vettünk a Trivium Packaging BSC magyarországi irodájának I. ütemében és a jelenleg zajló II. ütemben is aktív szerepet vállalunk. A globális csomagolásgyártó vállalat minket tisztelt meg bizalmával, és egyben irodájuk fit-out kivitelezésével. A fejlesztés során a dolgozók számára közösségi-, és tárgyaló tereket, étkezőket, valamint közlekedő helyiségeket alakítottunk ki.

A kereskedelmi piac mellett az ipari szegmensben is jelen voltunk a CTP és a Goldbeck jóvoltából. A több, mint 11.000 m2-en történt kiépítés során az ipari létesítményeken belül található irodák belső kivitelezését bízták csapatunkra partnereink.

Főbb ügyfelek, referenciák

BENU Magyarország Zrt.
Trivium Packaging BSC
Immofinanz Services Hungary Kft.
Stay In Hungary Kft.
Cushman & Wakefield
CTP
Goldbeck