Az Év Irodaháza

Vision Towers

Cím: 1134, Budapest Angyalföldi út 6-8.
Kialakított terület mérete: 20000 m²
Bérlő cég: KPMG; Medicover Zrt.; CAFE FREI
Ingatlantulajdonos
Erste Nyíltvégű Befektetésű Alap

Rövid bemutatkozás

A prémium kategóriás irodakomplexum Budapest egyik legnépszerűbb üzleti negyedében, a Váci úti irodafolyosón található. Átadása óta (2014 Q3) folyamatos bérbeadottságnak örvend, amelyet alátámaszt az, hogy több nemzetközi bérlő választotta székhelyéül az elmúlt évek során. A kiváló minőségű és nem megszokott elrendezésű modern formákkal rendelkező ”A” kategóriás komplexum egyaránt jól megközelíthető tömegközlekedéssel és gépkocsival tekintettel, hogy nagy forgalmú csomópontra épült. A környezettudatos tervezés és kivitelezés eredményeképpen a nemzetközi BREEAM akkreditáló testület által ‘Excellent’ kategória minősítést nyert el.
Az irodaház fejlesztése során maga a forgalmi csomópont is megújult, új közösségi tér került kialakításra, ezzel emelve a környék színvonalát. 2015-ben több rangos elismerésben részesült többek között az ÉVOSZ építőipari nívódíját is megkapta.
A Vision Towers Északi tornyát az épület átadása óta a KPMG üzleti tanácsadó és könyvvizsgáló cég használja székhelyként. A Vision Towers Déli torony az elmúlt évek során a multi bérlős iroda konstrukcióból átalakult köszönhetően a Medicover Zrt. dinamikus fejlődésének. A magánegészségügyi szektor térhódításával a Medicover stratégiai központként tekint az épületre, ezzel az egész déli épületrészt kizárólag ők használják.
Az épületben dolgozók napi életét és átmenő forgalom igényeit kielégítve a komplexum földszintjén a Café Frei nyújt szolgáltatást kiváló minőségű kávé különlegességeivel.

Okok, amiért a díjra érdemes

1., A tervezés során fontos szerepet kapott a közösségi tér átalakítása, modernizációja, amely többek között a közelben működő oktatási intézményben napi szinten jelen lévő diákoknak kedvez.
2., Az irodaház első nemzetközi Bérlője folyamatos bizalmat szavazva hosszú távú elköteleződést vállalt, ezzel biztosítva pozícióját a város egyik legkedveltebb irodai lokációjában.
3., Az elmúlt évek során a multi bérlős épület koncepcióból a komplexum átalakult kvázi 1-1 bérlős épület együttessé, ezzel is igazolva azt, hogy az épület mind minőségében mind pedig lokációjában kiváló paraméterekkel rendelkezik.
4., Az épület déli szárnya az idő során teljes átalakuláson esett át mind belső tereit mind funkcióját tekintve. Jelenleg a Medicover korházként üzemel, amely kiegészül gyógyszertárral és várhatóan 2022-től megnyitja kapuit a szülészeti szolgáltatásuk.