Az Év Közösségi Tere

A myhive Haller Gardens közösségi terei

Cím: 1095, Budapest Soroksári út 30-34.
Projektmenedzsment
Stay in Hungary Kft.
Kivitelezés / Fitout
Value 4 Real Kft

Rövid bemutatkozás

2020 végén jelentős fejlesztések kezdődtek a myhive Haller Gardens irodaházban, amelyek hamarosan befejeződnek. A 2008-ban épült Dunaparti irodaház nagyméretű átalakításának célja, hogy a korszerű munkavégzéshez szükséges színvonalat még magasabb szintre emelje, illetve bővítse a kényelmi funkciók és a rugalmas irodai szolgáltatások körét.

A Dél-Pesten elhelyezkedő 7 szintes 34 300 m2-es alapterületű myhive Haller Gardens irodaépület jó adottságú, tágas irodaterekkel, zöld terasszal és belső kertekkel rendelkezik. Az öt különböző recepciót az irodaházban lévő cégek bármelyike használhatja, a fitneszterem pedig egész nap várja a vendégeket. A bérlők számára fontos a fenntarthatóság, ebben a tekintetben épület a legmagasabb színvonalat képviseli, hiszen az a legújabb technológiával felszerelt és BREEAM és Access 4 You tanúsítványokkal rendelkezik.

A myhive márka népszerűsége bevezetése óta töretlen, a bérlők szeretik és értékelik a koncepciót, amely a mindennapokban is eléri célját: sikeres közösségépítés és magas szintű szolgáltatások megteremtése az irodaházban dolgozók mindennapjainak megkönnyítésére. A dolgozók well-being érzése és munkahelyi komfortja mind a bérlők, mind a munkaadók részéről kiemelkedően fontos. A vállalat folyamatosan figyelemmel kíséri a márkát és a gyakorlatban is reagál a piaci, valamint bérlői igényekre.

Okok, amiért a díjra érdemes

Az elmúlt években az irodapiac nagy átalakuláson ment keresztül, változtak a trendek és a bérlői elvárások. A myhive márka egyik küldetése az irodaházon belüli közösségépítés és ennek a lehetőségnek a megteremtése. Így az irodaépület jelentős megújítása mellett (energia- és műszaki fejlesztések, homlokzat felújítás, recepciók, liftek felújítása) nemcsak nagy hangsúlyt kapott, de az egyik legfontosabb pontja volt a közösségi terek, ezen belül a lobbik, a kert, az étterem és a kávézó megújulása, valamint további népszerűsítése, központba helyezése. A tulajdonos filozófiája, hogyha már az ügyfelek fizetnek ezekért a közös kényelmes és magas funkcionalitást betöltő helyekért, akkor tudják maximálisan kihasználni ezeket.

Az IMMOFINANZ ezzel nemcsak állandó bérlőinek, hanem a szolgáltatásait időszakosan igénybe vevőknek is rendelkezésre bocsátják ezeket a tereket. Az alapvető funkciókon felül tökéletesen használhatóak vendégeik fogadására, beszélgetésekre, sőt kisebb összejövetelekre és tárgyalásokra, vagy egyszerű pihenésre is.

A megújult étterem már nem csak egy átlagos - az irodai ebéd elfogyasztására alkalmas - menza, hanem kifejezetten olyan lounge hangulatú helyiség, ahol a dolgozóknak kedvük van maradni egy ebéd utáni kényelmes beszélgetésre, közös munkára. De akár belsős és ügyfél meetingnek is tökéletes helyszíne lehet. A kávézóban többek között a mennyezeten lévő arab szőnyeg varázsol meleg hangulatot, ahol kényelmes és teljesen új design várja a közönséget. Régi vágyuk volt az itt dolgozóknak, hogy nem csak szigorúan véve munkaidőben, hanem akár késő este, egy munka utáni italra is legyen alkalmuk betérni, sőt céges rendezvényeket is itt tartani.
A lobbikban a funkcionális tereken a myhivera jellemző hotel inspirálta hangulat uralkodik, ahol egész nap kellemes zene mellett a concierge jellegű kényelmi szolgáltatásokat intézi a recepciós, pl taxi rendelés, küldemény és vendégfogadás. Ezzel a magas kényelmi szolgáltatással is emelve a színvonalat még inkább kielégítve a bérlők igényeit, levéve a vállukról az összes terhet, hogy csak saját munkájukra kelljen koncentrálniuk.

Ha már az irodaépület nevében szerepel a "garden" szó, a kert kialakítása nagyon hangsúlyos része a teljes felújításnak. Eredetileg is fontos volt, hogy maga a kert az irodakomplexum szerves részévé váljon, - de a covid miatt még fontosabb lett a szabad levegőn található kellemes zöld szigetek létrehozása, - amelyek egész évben nem csak szemet gyönyörködtető díszítő értékkel bírnak, hanem hasznosak is: használhatóak kikapcsolódásra, de akár munka megbeszélésekre is; kényelmes, smart kerti bútorokkal, árnyékolt beülőkkel felszerelve. Másrészt a koncepció emléket állít a 17. században élt és az épületnek nevet adó gróf Haller Jánosnak, ugyanis idézetek formájában megelevenedik a híres műve, a Hármas História. A Hódító nevet viselő kertben egy sziklára vésve olvasható majd néhány sor Nagy Sándorról, de megjelenik a Nagy Trójai veszély igaz történetéből néhány mondat, valamit a kert harmadik, Diskurzus részében pedig „Példaértékű beszédek és történetek" olvashatóak majd. Szóval a kertben egy érdekes történelmi utazásnak lehetünk részesei.

Az IMMOFINANZ meggyőződése, hogy a vállalatok számára az innováció, a motiváció és a termelékenység szempontjából továbbra is fontosak lesznek a társadalmi kapcsolatok és a személyes interakciók, így a jövőben is fennáll a kereslet a hozzáadott értéket képviselő kiváló minőségű irodák iránt. A siker csak a megfelelő munkakörnyezetben virágzik. A munkahely minden aspektusa számít - a barátságos fogadtatástól és magas szolgáltatási színvonaltól kezdve a vonzó előcsarnokon át kellemes kültéri terekig, teraszokig.

Szolgáltatások

- Étterem
- Kávézó
- Kert
- Fitness terem (mygym)
- Konferencia terem (myconference)
- Rendezvényhelyszín

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!