Az Év Fejlesztő Cége

Biggeorge Property

Cím: 1025, Budapest Szépvölgyi út 6

Rövid bemutatkozás

A Biggeorge Property Zrt. legfontosabb küldetése a felhasználói igényeket maximálisan kielégítő, nemcsak kiváló minőségű, hanem szerethető épületek megalkotása. A végeredmény pedig – legyen akár szó lakó- vagy irodaépületről, kereskedelmi vagy logisztikai projektről – minden esetben ezt az egyszerre professzionális és emberközeli szemléletet tükrözi.

Minden új projekt a jó ötletek felkutatásával indul. Ezt követően cégünk előkészíti és lebonyolítja a fejlesztéseket, amelyekhez pénzpiaci kapcsolataink biztosítanak stabil anyagi hátteret. A Biggeorge Property Zrt. több mint 150 milliárd forintot is meghaladó értékű ingatlanfejlesztési projekteket kezel felkészült és kiváló pénzügyi és ingatlan szakértői közreműködésével.

Büszkék vagyunk arra, hogy tevékenységünknek köszönhetően emberek ezrei számára válik még kellemesebbé a mindennapi élettér.

Okok, amiért a díjra érdemes

A Biggeorge Property az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő társaság, amely már több, mint tíz éve foglalkozik ingatlanfejlesztéssel, befektetéssel és üzemeltetéssel. A cégre jellemző innovatív, dinamikus szemléletnek és a részletek tökéletessége iránt elkötelezett szakértelemnek köszönhetően hosszú idő óta a hazai ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb szereplője.

Főbb ügyfelek, referenciák

Irodaházak:
Bécsi Corner Irodaház
Parkway Irodaház
Könyves 22/24

Lakóingatlanok:
Európa Lakókert
Audi Logisztikai Park
Sasad Liget 1, 2, 3, 4, 5, 6
Garibaldi Residence
Broadway Residence
Elisabeth Residence
Dagály Residence
Németvölgyi Residence
Emerald Residence
Waterfront City
Spirit Residence
Paris Maison
Westside Residence
Westside Garden

Logisztikai:
Alba Airport
Rudolph Logisztika
Budapest M0-M3
Fehérvár M7