Az Év Irodája

Molnár & Bányai Cégcsoport Irodaháza

Cím: 9200, Mosonmagyaróvár Áchim András 2/A.
Átadás éve: 2021 Q4
Kialakított terület mérete: 435 m²
Irodában dolgozók száma: 35 fő
Tervezés / belsőépítészet
evaternyakstudio - Ternyák Éva
Fotók
Farkas Attila - Photo-Real
Világítástechnika
Lámpatestek: All Light kft.
Világítástechnika
Lámpatestek: Elter Kft.
Irodabútor
Óvár VAFA Asztalosipari Kft.
Irodabútor
Prémium Design Kft.

Rövid bemutatkozás

A Molnár & Bányai Cégcsoport első vállalkozásai a rendszerváltás előtti időszakig nyúlnak vissza. A budapesti, győri és mosonmagyaróvári irodák széles spektrumú szolgáltatásokat nyújtanak azóta is a számvitel, pénzügy, könyvvizsgálat és adótanácsadás, valamit az ezekhez kapcsolódó jogi szolgáltatások területén. A cégfilozófia része, hogy ügyfelei részére személyre szabott és gyors megoldásokat biztosítson. A cégcsoportban közel 90 munkatárs tevékenykedik, szakértelmük és szakmai rátermettségük lehetővé teszi speciális kérdések megoldását is. Fontos az ügyfélközpontú szemlélet és a személyes kapcsolattartás az ügyfelekkel. A cégcsoport kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy a nemzetközi háttérrel rendelkező ügyfelek számára is hatékony szolgáltatásokat tudjon kínálni az adózás, a pénzügy és a számvitel területén. Határokon átnyúló és magasfokú komplexitást igénylő feladatokat, IT-projekteket is ellát, valamint nagy hangsúlyt fektet a szakmai képzésekre, így a nemzetközi trendekkel is lépést tart.

Az évek során jelentősen megnövekedett ügyfélkörünk és létszámunk, illetve szakmai, technológiai követelmények időszerűvé tették, hogy a győri után mosonmagyaróvári kollégáink és ügyfeleink részére is megfelelő körülményeket biztosítsunk és ennek keretében egy új, tágasabb, technikailag jól felszerelt korszerű, közvetlen parkolóval rendelkező irodaházat építsünk.

Okok, amiért a díjra érdemes

Mosonmagyaróvári irodaházunkban méretét és stílusát tekintve egy optimális, a cég arculatát tükröző léptékű épület valósult meg. A kollégák létszámához, ágazataink igényeihez igazodó belsőépítészeti koncepció már a ház tervezésével párhuzamosan megszületett.

Fontos szempont volt, hogy a belső tér tükrözze az általunk képviselt minőséget, precizitást, rendszerezettséget és korszerű műszaki megoldásokat alkalmazzunk. Elegáns, letisztult, átlátható belső terek jöttek így létre, finoman kidolgozott részletmegoldásokkal. A helyiségek emberi léptékűek, az IT rendszer , a gépészet, célirányosan megtervezett világítás kollégáink, és ügyfeleink kényelmét szolgálja, a kártyás beléptetőrendszer pedig az adatvédelem biztonságát.

Hangszigetelt üvegfal rendszerekkel osztott terekkel oldottuk meg a részlegenkénti szeparációt, melynek eredménye egy nagyvonalú térszerkezet.
Az így kialakított egylégterű irodákban open office jellegű munkavégzés folyik, ezáltal több az interakció a kollégák között, hatékonyabb a munkavégzés.

A tárgyalókat egymástól mobilfallal választottuk el, így létszámhoz igazítva összenyithatók. Nagyobb meetingeknél a három tárgyaló teljesen összenyitható, a tárgyalóasztalok egyedi tervezésűek, amellett, hogy kábelezésük teljesen rejtett, a tengely körül elforgathatóak, az asztalok így összefordíthatóak és egyidőben nagyobb létszám is jelen lehet, ha a gyakorlat úgy kívánja.

A legkorszerűbb technológiájú, ergonómikus ülőbútorok kerültek betervezésre, melyek kényelmesek és a kék árnyalatú színviláguk vidám, kellemes hangulatot hoz a térbe, a céglogó kék színét is hordozza. A komfortos hangulatot, hangok tompítását, a furnérozott falburkolatok és a modul, antiallergén szőnyegpadló is szolgálja.

A koncepció része volt, hogy helyi vonatkozása is legyen a tereknek, a városról készült óriásplakátok kerültek a tárgyalók és a vendégváró rész egyes falaira, amihez direkt erre a célra drónnal készült képeket fotóztattunk. A szürkeárnyalatos fotók mozgalmasságot visznek a terekbe, és szép hátteret biztosítanak a kék ülőbútoroknak.

A kollégák kényelmét szolgálja még a természetes színeivel nyugalmat, energiát adó étkező/közösségi tér, amelyhez egy nagy, parkosított és kültéri bútorokkal berendezett, irányítottan árnyékolható tetőterasz is tartozik.

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!