Az Év Közösségi Tere

Aliz Tech iroda

Cím: 1143, Budapest Gizella út 42-44.
Ingatlan mérete: 250 m²
Bérlők száma: 40
Bérlő
Aliz Tech Kft.
Kivitelezés / Fitout
Banktrade Kft.
Tervezés / belsőépítészet
Biás Kata
Irodabútor
Innoshop Kft.
Akusztika
Do Work Kft.
Bérbeadó
Moha Irodaház
Ingatlantulajdonos
Moha Irodaház
Fotók
Szikora Zsombor
Növénydekoráció
Vet Kft.

Rövid bemutatkozás

Aliz Tech Kft.

Rövid bemutatkozás

Az Aliz Tech iroda Zuglóban, a Moha Irodaház 2. emeletén helyezkedik el, ahol sajnos korábban nem volt megfelelő méretű közösségi tér kialakítására lehetőség. Ennek hiányát az iroda több helységében is igyekezetünk kialakítani, pótolni.

A Covid okán kialakult távmunka nem kedvez a kötetlen személyes, vagy akár szakmai beszélgetések kialakulásában, ezáltal nem támogatja a csapatkohéziót sem.
Ennek leküzdésére, illetve a szabadabb munkavégzést célozandó, a menedzsment kibérelte a használaton kívüli, kertkapcsolatos remek adottsággal rendelkező Moha Irodaházhoz tartozó 250 nm-es rendezvénytermet.

A cél egy modern, friss, tágas kutyabarát iroda, közösségi tér létrehozása, mely bár fizikailag távolabb esik az eredeti irodarészhez, mégis szervesen kapcsolódik ahhoz, lehetőséget teremtve a dolgozok szabadabb munkavégzésére, kiscsoportos közös munkára, illetve rekreációra is.

A burkolatok, és a mennyezeti világítás adott volt, ezen kívül azonban szabadon, a csapat igényeihez igazodva sikerült kialakítani az irodatereket. Az üvegfallal rendelkező irodák, tárgyalók mellett helyet kapott több pihenő zóna - melyeket mobil akusztikai paravánokkal választottunk le fix gipszkarton falak helyett- , mely a tér szabadabb felhasználási lehetőségét támogatja (all stuff meeting), továbbá telefonsarok, kollaborációs tér is, illetve egy hatalmas étkező.

Okok, amiért a díjra érdemes

Az Aliz Tech Kft. költséghatékony módon kialakított közösségi tere hatalmas belsőépítészeti beruházások, bravúrok nélkül képes kielégíteni a dolgozók igényeit, támogatva az alapvető építészeti, térergonómia igényeket, mindezt friss, modern formában.

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!