Az Év Facility Management Cége

Dome Group Hungary Zrt.

Cím: 1023, Budapest Lajos utca 28-32

Rövid bemutatkozás

Nagykorúságát idén ünneplő cégünk, a Dome Csoport mára már egy több mint 16 millió euro árbevételű, integrált létesítménygazdálkodási szolgáltató, ahol több mint 2 millió m2-en közel 500 munkavállaló dolgozik nap mint nap. A korábbi évekhez hasonlóan a Dome Facility Services Group 2021-ben a járványhelyzet okozta nehézségek ellenére is kiszámíthatóan tudott fejlődni, sőt!
Méltóképp ünnepelhetjük a jeles jubileumot is, hiszen a Dome Group Hungary Zrt. létrehozásával indulunk el a nemzetközi piacon.
Stabilitásunk záloga a folyamatos innováció és a jövőbe való invesztálás mellett a rendkívül alacsony ügyfélfluktuáció és a stabil 92% feletti ügyfélelégedettségi mutató.

Okok, amiért a díjra érdemes

Büszkék vagyunk arra, hogy a Dome az elmúlt 18 év alatt márkanév lett: a megbízhatóságot, a kiszámíthatóságot, a partnerséget és a minőséget jelenti az ingatlanüzemeltetésben. Zászlónkra a folyamatos fejlődés van kitűzve.

A pandémiás helyzet sem változtatta meg FM tevékenységünk főbb pénzügyi mutatószámait, stratégiai partnereinket pedig nemcsak megtartottuk, hanem sikeresen bővítettük is portfóliónkat, többek között az Allee bevásárlóközponttal, illetve az IKEA Industry-val.
Munkavállalói területen nemhogy tartani tudtuk az éves tervet, de újabb fejlesztéseket is végrehajtottunk: dolgozói elégedettségi programunk végrehajtásával növelni tudtuk az évente felmért dolgozói elégedettséget, illetve minden egyes dolgozói csoportban az iparági átlag alá tudtuk csökkenteni a fluktuációt.

A vírus okozta anyagi nehézség megsegítésére még 2020-ban COVID segélyalapot állítottunk fel, melyet 2021-ben kibővítettünk a nehéz körülmények között élő dolgozóink számára immáron szociális segéllyé: ütemezetten több mint 50 munkavállalónak segítettünk 5 millió Ft feletti összeggel.

Szintén az új világjárvány és home office mentén jött létre a Dome Connect belső kommunikációs platformunk, mellyel így már 2 éve a cégcsoporton belül, az ország minden pontján egyidőben, minden munkavállalónkkal közvetlen tudjuk tartani a kapcsolatot, ezáltal erősítve a csapatszellemet.

Ezek mellett fokoztuk a részvételünket az Invensolban, ahol növeltük részesedésünket.
Innovatív eljárásokkal léptünk előre, automatizáltunk és megvalósítottuk a papírmentes üzemeltetést, karbantartóink tabletekkel dolgoznak.

Nagy büszkeség számunkra, hogy továbbra is mi vagyunk a piacon elérhető legjobb takarító robot disztribútora Magyarországon, emellett tovább invesztáltunk olyan robottechnológiás megoldásokba, mint például az ablaktisztító robot.

2021-ben megalapítottuk saját energiakereskedő cégünket a Ratio Energiaszolgáltató Zrt.-t, aminek köszönhetően 2022-ben már az elsődleges villamosenergia piacon tudunk kereskedni, akár az egyre fontosabbá váló EKR (Energiahatékonysági Kötelezettségi Rendszer) kvótákkal.

Az idei évben a cégcsoport újabb nagy mérföldkőhöz érkezett: holdingstruktúrába szerveztük a csoportot és befektetőink révén már nemcsak hazai, hanem külföldi akvizíciókkal fogjuk bővíteni a portfóliónkat.

Főbb ügyfelek, referenciák

Audi, Coca Cola, MOL, Autoliv, Raiffeisen Ingatlan Alap, OTP Ingatlan Alap, Erste Ingatlan Alap, CBRE GWS, Eston, ConvergenCE, Futureal, Forestay Group, Adventum, Biggeorge, IKEA Industry, Alle