Az Év Belsőépítész cége

Otti Manaufactura Kft - BoltOtti Iroda

Cím: 8000, Székesfehérvár Szárcsa 38.

Rövid bemutatkozás

„Kastélybolt”

Az évekig csak omladozó, székesfehérvári volt öttusa telep öltözőjéből és lovarda irodából „kastély” kiállítóterem és irodaház született az Otti Manufactura Kft kézművesipari betonburkolatai felhasználásával és létrejött a BoltOtti Bemutatótermünk. Hatalmas álma vált ezzel valóra a cég tulajdonosa, Hoffer Ottó számára: immár saját helyen zajlik a cég munkája.

Ebben a lenyűgöző környezetben mutatjuk be manufaktúránk által készített beton burkolatainkat és számtalan kiegészítő termékünket (lisztellók, ablakkeretek, lépcsők és társaik).
Köveink értékesítése, tervező kollégáink munkája és az álmok papírra vetése, külső- és belsőépítészeti tervek alakítása, realizálása itt zajlik hétfőtől szombatig bezárólag. Ezen tevékenységeket 5 különböző tárgyaló és 5 iroda helyiség, munkaállomás segíti, hogy vásárlóink által megálmodott otthonok elkészülhessenek.

A nagyjából egy évig zajló átalakítási munkálatok által mára egy különlegesen megkapó, rusztikus küllemű és belső tereiben is melegséget árasztó mediterrán hangulatú belsőépítészetileg is egyedi enteriőr jött létre.
A telek területe 6110 m2, amely mára már rendezetten parkosított, megszámlálhatatlan levendulatő, tiszafa, cserjék, virágok valamint saját készítésű burkolataink, térköveink, kerti kútjaink, virágládáink díszítik.
Családias hangulatot árasztó szaletlink pedig már idén nyáron csapatépítő helyiségként debütálhatott.

A ház alapja nem több, mint 150 m2, az emelettel együtt viszont már 305 m2-en és a külső falak burkolatán, mint például: a sokféle ajtó-, ablakkeret, párkányok, lisztellók, konzolok, többféle kandallón keresztül mutatjuk meg egy szeletét mindannak, amit a fehérvári gyárunkban előállítunk, készítünk.

A BoltOttiba látogató érdeklődők, vásárlók ámulattal néznek körül, gyakran elhangzik kérdésük: „De szép kövek, honnan hozzák, Olaszból?” Vagy: "Éppen ilyen hangulatra vágyom, az otthon melegét érzem a falak között.”

Okok, amiért a díjra érdemes

Kézműves termékeink gyártását hosszas fejlesztés előzte meg. Cégünk krónikája egy innovatív márka születésének és fejlődésének története Székesfehérvárott, amely 2021-ben lett 10 éves.

Az Otti Manufactura Kft termékeinek alapja az egyedileg kialakított, kifaragott speciális ősforma, melynek alapján készülnek a szilikon öntőformák. Ezekben a formákban készülnek fagyálló, szálerősített betontermékeink, gondos kézimunkával.
Termékeink kiszámíthatóan tartós kvarcbeton anyagok, melyek stílusban illeszkednek egymáshoz. Több, mint 170 féle színben készítünk burkolatot falra, padlóra, kertbe, hozzá lépcsőlapot, lisztellót, osztópárkányt, konzolt, dekorációs elemet, kutakat. Az egész egy összehangolt rendszer.

Üzemeinkben sokféle szériaelem készül és bizonyos helyzetekben testreszabott egyedi formákkal, speciális technikai megoldásokkal segítjük ügyfeleinket terveik megvalósításában, otthonuk kialakításában, szebbé-lakhatóvá formálásában.

Nagy munkáink között szerepelnek önkormányzatok megbízásai, különös örömünkre most például a székesfehérvári Aranybulla emlékmű terveiben és kivitelezésében kaptunk lehetőséget, de a székesfehérvári püspöki palota előtt a burkolatban elhelyezett Szent István pecsét is manufaktúránkban készült.
Az Ereklyés Országzászló Emlékmű talpazatába fektetett 64 db vármegye címerpajzsai egyesével kifaragva és kiöntve betonból szintén a mi munkánk.
A tihanyi bazalt tufa „hiteles” betonmásolata is nálunk található, amely a tihanyi pincészet felújításánál lett felhasználva (ebben az esetben az eredeti kövekről vett gipszmásolat segítségével készültek a megfelelő öntősablonok).
Készítünk egyedi dekorációt, címereket, az egyik különleges darab a 30 db kőkockából összeálló Angyalos Magyar Címer, amely egy 2 m x 2 m-es burkolati vagy faliképet alkot. Megtalálható többek között a Takler pincészetben, Szekszárdon is.
Egyéni megrendelőink mellett a pincészetek, borászatok, szállodák is jelen vannak megrendelőink között, de a Bory-Vár renovációs - felújítási munkálataiban is lelkesen vettünk részt.
Európa országaiban kb. 2500 munkánk található.

Főbb ügyfelek, referenciák

Halasi Pince - Villány
Takler pincészet - Szekszárd
Korábbi nevén: Villa Vitea Medihotel - Balatonfüred
Páskom Cottage - Lajoskomárom
Bánhalmai Kastélyszálló
48 étterem - Kecskemét
Hazai Provence - Kapolcs
Bory-Vár Székesfehérvár

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!