Az Év Irodája

Leier Központi Iroda - Leier City Center

Cím: 9024, Győr Baross Gábor út 42
Átadás éve: 2021 Q1
Kialakított terület mérete: 2500 m²
Irodában dolgozók száma: 100
Bérlő cég: Leier Hungária Kft., Leier Monolit Kft.

Rövid bemutatkozás

Igazi 21. századi épülettel bővült a Leier győri központja

Elkészült a Leier Hungária Kft. új győri irodaháza, melynek kivitelezése kevesebb mint egy évet vett igénybe. Az irodaház ötletét az az igény hívta életre, hogy a meglévő épület a megnövekedett dolgozói létszám miatt már nem bizonyult elegendőnek.
Az új irodaépület összesen 5 szintet foglal magába, melyben különböző funkciójú irodák kaptak helyet. A földszinti részen található a Leier Kaiserstein Galéria, ahol prémium kertépítési termékek színesítik a teret. A Galéria megnyitásával lehetőség nyílik az ügyfeleket nem csupán irodai környezetben, hanem egy kellemes hangulatú, színes mintakertben fogadni.
Az épület összesen akár 100 fő befogadására is alkalmas, az első fázisban 50 dolgozó vette birtokba az új irodáját, két szinten. Az új épületbe elsősorban az informatikai és az értékesítő csapat költözött át, ahol igazi 21. századi, modern irodák szolgálják az ott dolgozókat.
A munkaállomásokon kívül a 3. emeleten kialakításra került egy panorámás rendezvényterem, illetve egy dolgozók számára létesített konditerem is.

Okok, amiért a díjra érdemes

Múlt és jövő találkozik a Leier City Centerben

Az új irodaépülettel vált teljessé a győri Leier City Center 2006-ban kezdődött felújítási programja. Meghatározó szempont volt, hogy az új épület ne a több mint 100 éves épületek „másolata” legyen, hanem egy teljesen új és modern irodaház jöjjön létre, mely a nagy üvegfelületek miatt szó szerint tükrözi és kontrasztba állítja a múltbéli és új építészeti megoldásokat.
A komplexumban összesen kb. 40.000 m² iroda, lakás, rendezvényhelyszín és üzlethelyiség vált elérhetővé központi helyen, Győr belvárosában, ahol a parkolás sem jelent gondot.
A közel 200 felszíni pakolóhely mellett még közel 400 autó befogadására képes mélygarázs várja az ide látogatókat.

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!