Az Év Ingatlanfejlesztése

Leier City Center

Cím: 9024, Győr Baross Gábor út 42
Átadás éve: 2021 Q1
Ingatlan mérete: 26000 m²

Rövid bemutatkozás

A Magyarországon 1985 óta sikeresen működő Leier Cégcsoport 2006-ban újabb tevékenységgel bővítette szolgáltatásait: megkezdődött több, saját fejlesztésű prémium kategóriás ingatlan építése, melyek hasznosítását és üzemeltetését a győri cégközpontban működő Leier Ingatlan Management intézi.
Az elsősorban építőanyag üzemeiről ismert Leier Csoport fő tevékenységei, a beton-és készelemgyártás, tégla- és cserépgyártás, illetve az egyéb üzletágak, mint pl. az autókereskedelem, továbbá az ingatlanbefektetés, fejlesztés és -hasznosítás a cég gyorsan fejlődő ágazatai, mely tevékenységek nemcsak Győrre, hanem egész Nyugat-Magyarországra kiterjednek. A Leier Ingatlan portfóliójában megtalálhatók magas minőségű modern, illetve patinás irodaházak, exkluzív lakások, üzlethelyiségek, ipari ingatlanok, szálloda, és 'built-to-suit' konstrukcióban fejlesztésre kínált telkek.

Hosszú út vezetett el odáig, míg eredeti pompájukban újjászülettek az 1890-es évek végén épült egykori Frigyes-laktanya műemlék épületei Győr város központjában. A Leier cégcsoport beruházásának köszönhetően a város egyik legértékesebb, közel háromhektáros területén fekvő épületegyüttesben ma exkluzív, felsőkategóriás üzleti- és lakónegyed működik Leier City Center néven. Az épületek között gyönyörű park, alatta modern mélygarázs várja az idelátogatókat és az üzletembereket.
Öt évvel azt követően, hogy a Leier Cégcsoport megvásárolta a hányattatott sorsú, elhanyagolt épületekből álló egykori Frigyes-laktanyát, a Leier City Center megaprojekt fontos állomásához érkezett: hivatalosan is átadták a felújított épületeket. A Leier ezzel eleget tett vállalásának: a győri városképben meghatározó, markáns épületegyüttest a műemléki előírásoknak megfelelően újította fel, a munkálatokat - a korábbi befektetők elképzeléseitől eltérően - nem az üres területek beépítésével, hanem a romos épületek rekonstrukciójával kezdte.
10 évvel ezelőtt, a 2010. szeptember 17-ei átadó ünnepséggel a Leier Cégcsoport hivatalosan megnyitotta a nagyközönség előtt a korábban szovjet laktanyának használt, zárt területet, az egész Leier City Center, mint megújuló városrész újra bekapcsolódott a megyeszékhely vérkeringésébe. A Győr szívében található terület sok évtizedes zártsága feloldódott és bárki számára látogathatóvá vált, így a központi park szépségét és nyugalmát, valamint a park alatti mélygarázs nyújtotta előnyöket, az irodaházban működő kávézót azóta már nemcsak az ott dolgozók és a bérlakások lakói élvezhetik.

Az egykori katonai célokat szolgáló épületek a mai modern irodakövetelményeknek megfelelő, magas színvonalú, impozáns irodaházként született újjá, mintegy 23.000 m2-nyi bérterületet kínálva iroda-és üzlethelyiségek számára. Magas műszaki tartalom és minőségi kivitelezés jellemzi az épületegyüttest, mely számos szolgáltatást kínál (pl. 0-24 recepció-és biztonsági szolgálat, konferencia- és tárgyalótermek, közösségi iroda, kávézó, szendvics-és salátabár).
A történelmi épületegyüttes egykori alakuló terén ma 5000 m2-es, vízfelülettel díszített park terül el, alatta 320 férőhelyes, részben nyilvános mélygarázs került kialakításra. A teremgarázs természetes megvilágítása és szellőzése által költségtakarékosan működtethető, zöld növényszigetei révén egyedülálló. A felszínen 180 db parkolóhely található.
A patinás altiszti és a legénységi „B” épületek mintegy 2600 m2-en, 43 exkluzív kialakítású bérlakásnak adnak otthont. A különböző méretű, beépített konyhagépekkel felszerelt, bútorozott, szolgáltatásokkal együtt kínált apartmanok elegáns, kényelmes és biztonságos környezetet biztosítanak a lakók számára.

Fontos számunkra, hogy kizárólag magas színvonalú, előnyös elhelyezkedésű, szolgáltatásokkal kínált, és a mai modern bérlői követelményeket és kívánságokat maximálisan kielégítő ingatlanokat tervezzünk, építsünk és üzemeltessünk.
Célunk bérlőink elégedettsége, és egy hosszútávú, gyümölcsöző kapcsolat kialakítása és fenntartása ügyfeleinkkel.

A Leier City Center ideális helyszín mindazok számára, akik kedvelik a klasszikus és modern stílus ötvözetét, egyedi, a XXI. századi elvárásoknak megfelelő, színvonalas helyre vágynak. A prémium kategóriás üzleti-és lakónegyedet a minőség és elegancia jellemzi.

Bérlői mix a teljesség igénye nélkül:
AUDI Hungaria Zrt., EDAG Hungary Kft., Graphisoft Park SE, Keyence International, KUK Hungária Kft., LIMA Design Kft., Medicover Zrt., PricewaterhouseCoopers Könyvvizsgáló Kft., T-Systems Magyarország Zrt., Oberbank AG, WHC Holding Kft.

Okok, amiért a díjra érdemes

2021-ben került sor a Leier City Center 15 éves műemlék felújítási megaprojekt lezárására, így a közel háromhektáros területen fekvő, javarészt műemléki épületegyüttes teljeskörű, mai kornak megfelelő felújítására és az épületkomplexum utolsó, új építésű irodaházának átadására.

Szolgáltatások

- 365/7/24 irodai hozzáférés
- Recepció szolgálat (8-17h)
- Őrszolgálat (17-8h)
- Helyszíni gondnoki szolgálat
- Kijelölt mélygarázs- és felszíni férőhelyek a bérlők számára
- Ügyfél parkolási lehetőség (nyilvános mélygarázs és felszíni parkoló)
- Internet- és telefon csatlakozási lehetőség
- Bérelhető konferenciatermek, közösségi iroda
- Kávézó-bisztró
- Catering szolgáltatás rendezvényekhez
- Bérelhető klubterem
- Wi-Fi a közös területeken
- Postaszolgálat

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!