Az Év Irodája

New Work Science Park Business Center

Cím: 1117, Budapest Irínyi József utca 4-20.
Átadás éve: 2021 Q2
Kialakított terület mérete: 1930 m²
Irodaház: Science Park

Rövid bemutatkozás

A Science Park a XI. kerületben, a Petőfi híd lábánál, a budai oldalon található, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a Dunára és a zöldövezetre. A terület elismert, mint jelentős kereskedelmi és üzleti központ, közel a városközponthoz. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető: a 4-6-os villamos 1 perces sétával elérhető. Az autópályák 10-15 perc, a repülőtér pedig 30 perc autóval. A Science Parkot parkosított zöld területek veszik körül, és elnyerte a BREEAM minősítést. Önálló épületként az egyes épületek helyiségeit természetes fény árasztja el. Irodánk első szárnya 2021 első negyedévében nyílt meg az új bérlők számára, azóta már a második és harmadik fázis is elkészült.

Okok, amiért a díjra érdemes

A 11. kerületben található, parkosított zöldterületekkel körülvett Science Park BREEAM minősítéssel rendelkezik. A 4-6-os villamos mindössze 1 perces sétára található, ahonnan könnyedén megközelíthető a városközpont, a Nyugati pályaudvar, a Móricz-Zsigmond körtér, és Újbuda központja. Az autóval érkezők számára mélygarázsa könnyen megközelíthető.

A Science Parkot 2018-ban vásárolta meg a Woodpecker Kft., amely jelentős összeget fordított az épület korszerűsítésére a mai színvonalnak megfelelően. Ma már minden modern irodakomplexumnak elengedhetetlen része a szolgáltatott iroda, és az új tulajdonosok felkérték a New Work-ot egy 2000 nm-es terület üzemeltetésére.

A koncepció annyira sikeres volt, hogy a partnerek úgy döntöttek, hogy 2022-ben további 1200 nm-t hozzáadnak az üzemeltetett területhez.

A New Work irodáját nem csak az ügyfélbarát terek kialakítása és szolgáltatásai teszik különlegessé, hanem a fényárban úszó helyiségek, az épületben található 2 étterem, a kerékpártárolók és a zuhanyzók. A Science Parkot jelentős kereskedelmi központ a városközpont közvetlen közelében.

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!