Az Év Kivitelező Cége

ProInterier Kft.

Cím: 1138, Budapest Esztergomi út 48.

Rövid bemutatkozás

A ProInterier Kft. 2006-ban kezdte meg magyarországi működését. Rövid idő alatt az építőipar meghatarozó szereplőjévé vált. Fő tevékenységi területeink:
Álpadló szerelés - A magyarországi álpadlózási munkák 80%-t cégünk végzi.
Kivitelezés, fit-out munkák, shell & core kiépítések - irodaházak, közintézmények belső kiépítése.
Melegburkolat forgalmazás - Kizárólagos magyarországi forgalmazója vagyunk az amerikai Interface modulszőnyegeknek és LVT burkolatoknak, valamint a német nora® gumiburkolatoknak.

Okok, amiért a díjra érdemes

Cégünk életében a 2021-es évben nem az irodakiépítéseké volt a főszerep. Idén is mint ahogy az elmúlt években, jelentős szerepet vállaltunk az újonnan épülő irodaházak álpadlózási munkáinak kivitelezésében.
Új OTP székház álpadlózási munkái - 40 000 m2
Budapest One II. álpadlózási munkái – II. ütem Vodafone 8000 m2 / British Telecom 7100 m2
Városmajor irodaház álpadlózási munkái – 5 600 m2
Agora irodaház álpadlózási munkák – 4 500 m2
Millenium Gardens álpadlózási munkák – 33 500 m2
Aréna Business Campus álpadlózási munkák - 15000 m2

Ezen kívül elnyertük az Atenor által fejleszett Rosewill irodaház Shell & Core kiépítési munkáit - 15 000 m2

Azonban minden bizonnyal a legizgalmasabb projektünk ebben az évben a budapestiek által közkedvelt Allee Bevásárlóközpont ételudvarának, íves folyosójának és közösségi tereinek, mosdóinak teljeskörű belsőépítészeti felújítása volt.

Kibővítésre került a food court közönségforgalmi területe, amely ennek köszönhetően négy új étteremmel is kiegészült, ezen kívül az épületen belül növeltük a kiadható bérleményi területeket, melyeket a meglévő acélszerkezetű hidak kibővítésével valósítottunk meg. A kivitelezés 2020 májusában indult és jelenleg is tart.

A közel 3 milliárd forintos beruházás részeként olyan egyedi építészeti megoldásokat valósítottunk meg, mint például a világító térplasztikák elhelyezése az ételudvar közepén (serpentina), vagy a Szinyei Merse Pál festményei által ihletett Október huszonharmadika utcai átriumban elhelyezett Staccatto elemek.

Koncepció terveket a Holland TT Design építész iroda készítette. Folyamatos egyeztetések folytak a tervezőkkel a beépítésre kerülő anyagokról és az alkalmazott műszaki megoldásokról, mindezt úgy, hogy a megadott költségkereten belül maradjunk. A kivitelezést jelentősen nehezítette, hogy még nappal a mérnöki munka dominált, a kivitelezési munkák jelentős része csak éjszaka valósulhatott meg. A legnehezebb feladat az volt, hogy nem csak belsőépítészeti hanem szerkezetépítészeti, elektromos kivitelezési és gépészeti munkákat is el kellett végezni egy működő bevásárlóközpontban, mindezt úgy, hogy mindebből a vásárló közönség a másnap reggeli nyitást követően ne érzékeljen semmit.

Főbb ügyfelek, referenciák

Atenor, Futureal, Allee Center Kft, HB Reavis, Trigránit, Market Zrt,

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!