Az Év Irodaháza

Kálvin Square

Cím: 1085, Budapest Kálvin tér 12.
Átadás éve: 2016 Q4
Kialakított terület mérete: 9400 m²

Rövid bemutatkozás

A Kálvin Square irodaház Budapest egyik pezsgő csomópontján, a Kálvin téren található

A több mint 9000 négyzetméter hasznos alapterületet kínáló irodaház a ConvergenCE segítségével újult meg és került újrapozícionálásra. Az épület gyönyörű kilátást nyújt a város egyik legfontosabb közlekedési csomópontjára, a Kálvin térre, mely vitathatatlanul az egyik legjobb irodaházi elhelyezkedés Budapesten két metróvonal (M3 és M4), számos busz, direkt reptéri járat és villamosvonal találkozásánál.

Az ikonikus épület alaposan megtervezett belső tereket, minőségi épületirányítást és profi munkakörnyezetet kínál a város szívében, ahol minden szolgáltatás megtalálható a közelben.

A Kálvin Square Irodaházat 2015-ben történt megvásárlása óta a ConvergenCE vagyon- és ingatlankezeli. 2017-ben az Europa Capital értékesítette az irodaházat a KGAL részére, megtartva a ConvergenCE által nyújtott magas szintű szolgáltatásokat, beleértve a bérlői kialakítások bonyolítását is.

Szolgáltatások:
Recepció, 24 órás biztonsági szolgála, kártyás beléptetőrendszer, gyógyszertár, bankfiók, kávézó, biciklitároló, öltözők és zuhanyzók, helyszíni üzemeltetés, CCTV

Technikai információk:
Magas színvonalú irodakiépítés, padlódobozok, központi szerver szoba, optikai kábelezés, videokamera-rendszer, zónavezérlésű 4 csöves légkondicionáló, emelt padló, álmennyezet, moduláris szőnyeg

Okok, amiért a díjra érdemes

A különleges panorámával rendelkező, modern, “A” kategóriás Kálvin Square Irodaház központi elhelyezkedésének köszönhetően bármely irányból kényelmesen megközelíthető mind gépkocsival, mind tömegközlekedéssel. Az irodaházban a professzionális atmoszférát a jól átgondolt belső kialakítás, a kiemelkedő színvonalú technikai felszereltség és a szolgáltatások, valamint a bérlők igényeit maximálisan szem előtt tartó ingatlanüzemeltetés teremti meg. A környéket a környező utcák éttermei, bisztrói töltik meg élettel.

Az épületet a bérlők szeretik, értékelik a bérlői fókuszú üzemeltetési szemléletet és a ConvergenCE rugalmas bérbeadói hozzáállását, így a közelmúltban több cég is meghosszabbította szerződését, akár egy évtizednyi elköteleződéssel is díjazva a Kálvin Square nyújtotta előnyöket.

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!