Az Év Belsőépítész cége

storiz studio

Cím: 1123, Budapest Kék Golyó u. 20.

Rövid bemutatkozás

A storiz studiót Imre Katalin és Zvolenszki Blanka hozta létre 2018-ban.
Döntően belsőépítész profillal: változatos léptékben köz- és lakóépületek belső tereinek tervezésével és ehhez kapcsolódóan arculati, infografikai rendszerek kialakításával foglalkozunk. Vállalati megbízások mellett magán megbízásokat is vállalunk.
Kiemelten fontos számunkra munkáink során a megrendelő igényeinek felfejtése és megértése, amely révén kifejezetten személyre szabott tervezési szolgáltatást tudunk biztosítani egy közvetlen és jó hangulatú tervezési folyamat során.
Minden megbízáshoz egy pragmatikus de frappáns, időtálló koncepciót alkotunk, amivel azonosulni tudnak az ügyfeleink és saját márka építésükre is felhasználhatják. Olyan terek kialakítása a célunk, amik frissek és izgalmasak, ugyanakkor nem feltétlenül az aktuális divatirányzatoknak akarnak megfelelni. A koncepció kidolgozását követően, innovatív belsőépítészeti megoldásokra törekszünk, akár eszközkészletben, akár egy installáció jellegű egyedi bútor megtervezésében.
A magas minőségű kivitelezést segítve, minden szükséges részletet pontosan megtervezünk, igény esetén kivitelezés követési szolgáltatással kiegészítve.
Munkáinknál előtérbe helyezzük a fenntarthatósági és környezettudatos design elveket, mind a terek optimális kihasználását illetően, mind az anyagok és a termékek kiválasztásánál vagy átalakítás esetén a meglévő értékek megmentésével, új helyzetbe hozásával.

https://storiz.hu/
https://www.instagram.com/studio.storiz/
https://www.facebook.com/studio.storiz

Okok, amiért a díjra érdemes

Kis stúdióként dinamikus és közvetlen tervezési szolgáltatást tudunk nyújtani, ezáltal viszonylag rövid idő alatt is már színes és diverz portfóliót tudunk bemutatni.
Az elmúlt évben több olyan belsőépítészeti munkát sikerült megvalósítanunk, ami az irodánk előrehaladása és portfóliónk fejlődése szempontjából kiemelten fontos. Több nagy ingatlanfejlesztési projektben működtünk közre belsőépítészként, a közösségi terek tervezésével és az infografikai rendszer kidolgozásával. Ezek a projektek részben már meg is valósultak, részben a kivitelezés szakaszába értek.

A sikeres együttműködéseink eredményeként értékeljük, hogy ügyfeleink nagy része visszatérő, és velük változatos funkciójú terek (irodák, lobby és közösségi terek) tervezésén dolgozhatunk.

A tervezési munkáink mellett Kata a Budapesti Műszaki Egyetem építész hallgatóinak oktatásában is részt vesz a Lakóépülettervezési tanszék konzulenseként. Az egyetemi közeg és a hallgatókkal való közös gondolkodás, nagyon inspiráló kiegészítése a hétköznapoknak és emellett fontos küldetésünk, hogy a munkában gyűjtött tapasztalatainkat ebben a formában is át tudjuk adni.

Főbb ügyfelek, referenciák

Csalogány utca 43. Társasház átrium terek belsőépítészete, 150 m2 - fejlesztő cég: OTP ingatlan

Waterfront City Társasházak lobby és közlekedő terek belsőépítészeti és infografika tervezése, 1835 m2 - fejlesztő cég: BigGeorge

Metrodom Zugló Társasház lobby és közös használatú terek belsőépítészeti és infografika tervezése, 250 m2 - fejlesztő cég: Metrodom

Metrodom Teve utcai értékesítési iroda belsőépítészeti tervezése, 220 m2- fejlesztő cég: Metrodom

Hunyadi Kft. központjának belsőépítészeti és infografikai tervezése, 330 m2

Liftoff közösségi iroda belsőépítészeti és arculati tervezése, 220 m2
Az Év közösségi Irodája 2019 döntős

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!