Az Év Irodaháza

The Quadrum Irodapark - Budapest Airport Offices

Cím: 2220, Vecsés Lincoln út 1
Irodában dolgozók száma: 500
Bérlő cég: https://quadrum.hu/

Rövid bemutatkozás

A 2008-ban megnyílt The Quadrum Irodaház egy kiváló minőségű, modern „A” kategóriás irodaépület, praktikus elhelyezkedéssel, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől autóval alig 5 percre. A környezettudatos tervezés és kivitelezés eredményeképpen a hazai kereskedelmi ingatlanpiacon elsők között nyerte el a projekt a nemzetközi BREEAM akkreditáló testület ‘nagyon jó’ minősítését. Az irodaház gépkocsival és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A dolgozók, illetve a látogatók kényelmét szolgálja az 50 méterre található Market Central Ferihegy kereskedelmi park (éttermek, kávézók, bankfiókok, gyógyszertár és kiskereskedelmi üzletek).
Az irodapark első fázisaként egy 5 szintes irodaház 5.921 m2 bérbe adható iroda területtel és összesen 461 darab pinceszinti és felszíni parkolóhellyel került átadásra. Az irodaházat a rendkívül hatékonyan kihasználható, rugalmasan alakítható, világos irodaterek jellemzik, ahol a magas műszaki színvonal egyedi, modern építészeti megoldásokkal párosul. Az épület alábbi tulajdonságai biztosítják a bérlők maximális kényelmét: nyitható ablakok, központi lokálisan szabályozható légkondicionálás, központi légkezelés, ingyenes vendég parkolás, külső és belső kerékpár tároló, öltözővel zuhanyzóval, parkosított környezet. Mindezek biztosítják, hogy az épületben a legmagasabb nemzetközi bérlői igények is megvalósíthatóak legyenek.
A központi, parkosított kert felé nyitott épületben 24 órás portaszolgálat működik, beléptető kapuk, nagysebességű liftek, továbbá intelligens tűzjelző rendszer, kettős áram betáplálás, a közös területeken érintőkártyás beléptetők, kaputelefon, sorompós beléptetés a parkolókhoz, valamint videó megfigyelőrendszer biztosítja az “A” kategóriás irodaház kényelmét.

5.921 m2 bérbeadható terület
461 felszíni és mélygarázs parkolóhely
Szintenként kb. 1.000 m2 bérbeadható terület

Okok, amiért a díjra érdemes

1., Az Erste Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap 2017 év végén vásárolta meg az Irodaházat, amit azóta újrapozícinált, új bérleti szerződések megkötésével és hosszabbításokkal 2022 Q2-re eléri a teljes bérbeadottságot.
2., 2021-ben megnyílt közép-kelet-európai SSC központ HR támogató funkciókkal, amihez a magyar állam is jelentős támogatással hozzájárult (https://hipa.hu/a-bosch-magyarorszagot-valasztotta-kozep-kelet-europai-ssc-kozpontjanak-helyszineul; https://www.napi.hu/magyar-vallalatok/bosch-beruhazas-kormany-tamogatas.726954.html).
3., Az irodaház népszerűségét és a bérlők elégedettségét igazolja vissza az a tény is, hogy 2020. január és 2021. december közötti időszakban a bérbe adottság 56%-ról 81%-ra nőtt.
4., 2022 első negyedévében a kiadottság eléri a közel 100%-ot.
5., A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően idei évben megújult a komplett épületfelügyeleti rendszer, valamint a beléptető rendszer is.
6., A The Quadrum Irodaház az elsőként megvalósuló reptéri irodakomplexum és egyben Budapest kapuja a nemzetközi utazók számára.

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!