Az Év Irodája

CORAX-BIONER ZRT.

Cím: 2040, Budaörs Gyár utca 2.
Átadás éve: 2021 Q1
Kialakított terület mérete: 300 m²
Irodában dolgozók száma: 18
Kivitelezés / Fitout
Ádex Kft.
Irodaszőnyeg, padló
Bécsi parketta
Irodabútor
Vivax Irodabútor
Tervezés / belsőépítészet
Wettl Márta és TESTRA design

Rövid bemutatkozás

Az irodatér a cég gyárépületének emeletén lett kialakítva, így a menedzsment és adminisztratív feladatok ellátása közelebb kerülhetett a gyártási folyamatok helyszínéhez. A munkakörnyezet kialakításánál kiemelt szempont volt az itt dolgozók évtizedes munkahelyi kapcsolatát jellemző családias légkört erősítő térélmény létrehozása.
A tervezés során egyaránt fontos volt a fizikai, funkcionális igények megismerése és az itt dolgozók által alkotott közösség dinamikájának, az irodában zajló kreatív folyamatoknak megértése.
Ebből fakadóan a program túlmutat a megfelelő számú és minőségű munkaállomás, korszerű tárgyalók és rekreációs terek létrehozásán: magas hozzáadott értékű, innovatív és produktív munkára inspiráló környezetet jött létre, köszönhetően a megbízói víziónak, ami egy 21. századi, korszerű munkakörnyezetet határozott meg a beruházás céljaként.

Okok, amiért a díjra érdemes

Meglévő ipari épület és a fix költségkeret betartása mellett a tervezési programot maradéktalanul teljesítő, modern és friss megjelenésű, szerethető irodabelső épült meg, építészeti kialakításával erősítve a munkahelyi emberi kapcsolatokat, hozzájárulva ezáltal a vállalat további sikereihez.

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!