first facility Ingatlankezelő Kft.

KépekCím: 1053, Budapest Szép 2.


Rövid bemutatkozás

Az osztrák hátterű first facility Kft. az elmúlt évek biztos piaci szereplője az üzemeltetési szektornak Magyarországon, ill. Ausztriában és a CEE régióban. Folyamatos fejlesztésekkel, innovatív megoldásokkal támogatjuk és segítjük a már évek óta velünk dolgozó és természetesen az új Ügyfeleinket, akik így eredményesebben képviselhetik magukat saját piacukon. Cégünk szeretné a Facility Management, Real Estate Management, Consulting, energia- és környezettudatosság területén megszerzett tapasztalatait és tudását maximálisan a Megbízók javára fordítani.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az elmúlt években nem volt könnyű talpon maradni üzemeltetési területen. Azonban sikerült a válság és az egyéb, piacot érintő nehézségeken felülemelkedni és fejlődni mind üzemeltetett négyzetméter, mind dolgozói létszám tekintetében!
Megbízóink és a bérlők elégedettsége mellett örülünk, hogy munkavállalóinknak egy biztos hátteret nyújtó cégként tudunk munkát és szakmai előrelépési lehetőséget biztosítani.
Egyéb szolgáltatásaink: Fit out; épületgépészeti rendszerek komplex átvilágítása; kockázatelemzések készítése; 24 órás diszpécserszolgálat; épületek energiafogyasztásának komplex felülvizsgálata, kiértékelése; LEED és egyéb auditok támogatása; egyéb tulajdonost támogató megoldások.


Főbb ügyfelek, referenciák

CA-Immo: Bartók Ház, City Gate, Canada Square, Capital Square, Europolis Park Aerozone, Infopark A, R70
Duna Tower Kft.: Duna Tower
Immofinanz: GreenCorner, Office Campus, 6 Stop Shop bevásárló park
Lurdy Ház Kft.: Lurdy Ház
Office Depot: 10 objektum
RFI: Szentkirályi 18.
Récsei Center Kft.: Récsei Center
RREEF: Akadémia Bank Center, BC140, MOM Towers
Társasházak: Bosnyák u. 19/b., Batthyány u. 56.
TGM: Millennium Towers I-III, H. épületek
Uniqa: Uniqa Plaza, First Site Hotel, régi HQ


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!