Az Év Property Management cége

AddVal Kft.

Cím: 1077, Budapest Wesselényi 16

Rövid bemutatkozás

A több mint 20 éve működő, 100%-ban magyar és magántulajdonban lévő AddVal különböző tulajdonban lévő ingatlan portfóliót kezel Budapesten és környékén, több mint 150.000 m2-t nemzetközi ügyfeleknek és befektetőknek egyaránt. Mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújt kezdve az ingatlanok fejlesztését és hasznosítását, beleértve a tervezés, mérnöki szolgáltatásokat, projekt managementet, a vagyon – ingatlan - műszaki managementet és a bérbeadási szolgáltatásokat is.

Okok, amiért a díjra érdemes

Tevékenységünk során a legnagyobb hangsúlyt a megrendelői elégedettségre helyezzük. A sikeres működés egyik alapja a csapat, mely az utóbbi évben megújult és tovább bővült komoly szakmai tapasztalattal rendelkező, több nyelvet beszélő, motivált munkatársakkal.
Szakképzett csapatunk az AddVal irodában és közvetlenül az ingatlanok helyszínén dolgozó munkatársakból áll, így az iroda, a kereskedelmi és ipari ingatlanok üzemeltetését is a legmagasabb színvonalon végezzük. Bérlőink nem csak a help desk felületen jelezhetik a problémáikat, észrevételeiket, de a kisebb felmerülő feladatokat a helyszínen lévő technikus kollégák azonnal el tudják látni.
Ügyfeleink elégedettségét és bizalmát az is jelzi, hogy a meglévő megbízásaink terjedelme folyamatosan bővül, egyre több feladattal bíznak meg minket. Portfóliónkban 2 olyan irodaház is szerepel, melyeknél több ízben is volt már tulajdonosváltás (pl. a Central Udvar esetében a jelenlegi tulajdonos a hatodik), de az AddVal mindkét esetben a kezdetektől fogva látja el a PM / FM tevékenységet.

Főbb ügyfelek, referenciák

2021-ben az új megbízásaink:

Optima A irodaház: 6 200 m2
Andrássy 11: 2 171 m2
Andrássy 12: 5 639 m2
Kasselik Ház: 3 000 m2

További megbízásaink:

Rumbach Center: 7 000 m2
Ilka Corner: 4 000 m2
Merkúr Palota: 5 300 m2
Central Udvar: 15 500 m2
Corner6 Business Center: 6 800 m2

Főbb ügyfeleink: GalCap, Goldman Sachs, List Group, UNICEF, Zepter, DPD, ASUS Magyarország, Eximbank.

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!