Az Év Facility Management Cége

Rustler Kft.

Cím: 1016, Budapest Hegyalja út 7-13.

Rövid bemutatkozás

A Rustler Group több mint 85 éves múltra visszatekintő, elismert cég Ausztria és Európa szerte. Mára Európa egyik vezető létesítmény szolgáltató cégévé nőtte ki magát, évi megközelítőleg 50 Millió Eurós bevételével, 10 Milliárd Euró értékű ingatlan állomány menedzselésével és több mint 500 saját alkalmazottjával.
A magyarországi leányvállalat 2008-as alapítása óta szolgáltatási köre folyamatosan bővül és mára több piaci szegmensben is képviseli magát, mint teljes körű facility-és property management szolgáltató.
A Rustler Kft. szolgáltatóként irodaházak, kereskedelmi és ipari ingatlanok üzemeltetésére, valamint vállalatok munkahelyei részére nyújt komplex műszaki, infrastrukturális, valamint gazdasági megoldásokat egyaránt.

Okok, amiért a díjra érdemes

A Rustler startégiája és minőséget, transzparenciát biztosító szolgáltatási szemlélete a pandémia helyzet ellenére is kifizetődőnek mutatkozott a 2021-es évben is. Amellett, hogy az irodaház portfolióinkat is új megbízássokkal is bővítettük a meglévő megbízásaink megtartása mellett, büszkék vagyunk arra, hogy az ipari, gyártói szegmensben is elindítottunk dél-magyarországon egy új projektet, mely heti 7 napos, 3 műszakos tisztatéri gyártóterületek és egyéb ipari területek saját erővel történő kiemelt minőségű takarítását jelenti.
Munkáltatóként pedig nem csak megőriztük, de kiváló kollégákkal gyarapítani is tudtuk munkatársaink állományát.
Cégünk továbbra is az elérhető legmagasabb költségoptimalizálás mellett kívánja a szolgáltatás magas minőségét nyújtani ügyfelei számára, szolgáltatásaink több száz érintettjének pozitív felhasználói élményét szem előtt tartva, nap, mint nap több ezer négyzetméteren.

Főbb ügyfelek, referenciák

Nemzetközi és hazai ingatlan befektetők, ingatlanfejlesztők, bankok ingatlankezelői, autóipari vállalatok és különböző kis-, közép és nagyválalalatok.

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!