Az Év Irodája

OpenOnline

Cím: 9022, Győr Bisinger József sétány 2
Átadás éve: 2019 Q3
Kialakított terület mérete: 110 m²
Irodában dolgozók száma: 13
Bérlő cég: OpenOnline Kft.

Rövid bemutatkozás

Ötvözz egy Google Partner céget, egy grafikai stúdiót, egy brandmarketing ügynökséget és egy reklámügynökséget - Íme az OpenOnline!
2012-es indulásunk óta folyamatosan növekedési pályán vagyunk. Mi jelenleg 13+ gyakornokok, szívesen tekintünk magunkra, mint egy kompozit ügynökségre, ahol bár képesek vagyunk automatizálni és kódolni a folyamatokat, sokszor manufaktúraként, egyedi megoldásokkal dolgozunk.
Fő profilunk az online marketing, de az integrált marketingkommunikációs gondolkodásban hiszünk, amelyet a tervezéstől a megvalósításig igényelnek ügyfeleink. Bár nyitott gondolkodásúak vagyunk, a legjobb megoldás érdekében mindig szeretjük azzal kezdeni, hogy megértjük a másik perspektíváját, képességeit és tapasztalatait.
Sokféle márkával és branddel dolgozunk együtt a közepestől a nagyobbig, mint a:
Hanon Systems, a Purmo Group, a Melecs, a VT Mechatronics, a Clearwater, a Balluff, a Rábalux, a Hulala vagy az Angelcare.
Producer, fotós, közgazdászok, webmesterek, újságíró, matematikusok, marketingesek és grafikusok vannak a csapatban.

A jelenlegi irodába 2019. szeptemberében költöztünk be, azóta elkezdtük megvásárolni, 2022. év végén kerül a saját tulajdonunkba. Ennek megfelelően a kialakítás is fokozatosan történt, először csak bebútoroztunk és berendezkedtünk, majd elkezdtük Marketing ügynökséghez méltóan a saját képünkre formálni. A COVID alatt grafikusaink megtervezték a felület dizájnját, legyártattuk a falmatricákat, amiket idén júniusban, a járvány elmúltával egy csapatépítő keretein belül közösen vittünk fel a falakra. A cél az, hogy a munkatársak lelkesek és büszkék lehessenek arra, ahol dolgoznak, magukénak érezzék a feladatokat és tereket amellett, hogy a csapat motivált, egyenrangú és megbecsült tagjainak érezzék magukat.

Okok, amiért a díjra érdemes

A falakra felkerült matricák Office Branding-ként szolgálnak, mivel minden szín, betűtípus saját arculatunkba illik és a logónk is vissza-vissza köszön a részletekben. De fő céljuk az iroda személyesebbé tétele, így mindegyik idézet valamelyik csapattagtól származik. Az idézeteknek és számoknak, amellett, hogy hangulatosabbá teszik az irodát, Lean szerepük is van, mivel az ügyfelet és az újonnan érkezőket végigvezetik számokkal és feliratokkal is a tárgyalás folyamatán.
1. Welcome: Az első dolog, amit az ügyfél meglát az irodába lépve.
2. The Boss: A főnök asztala
3. Team Space: Itt történik a "varázslat", közös dolgozó tér
4. The Way Up: A tárgyalóhoz és pihenőhöz vezető lépcső
5. Hell's Kitchen: Konyha, ahol a kávé és tea készül
6. Meeting Roof: Közösségi tér
7. Gaming Spot: Pihenő sarok
8. Forum Attic: Tárgyaló


Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!