Az Év Facility Management Cége

CBRE Global Workplace Solutions Kft.

Cím: 1097, Budapest Gubacsi út 6b. 1.

Rövid bemutatkozás

A CBRE Group, Inc. több mint 23.8 milliárd dolláros (2018) bevétellel és 100,000 alkalmazottal (a leányvállalatokon kívül) a világ legnagyobb ingatlankereskedelmi és befektetési vállalata.

A cég 2008 óta szerepel a Fortune 500-as listán ahol 2020-ban a 128. pozícióra nevezték meg. Továbbá a Lipsey Company által, az iparág legnépszerűbb vállalatává jelölték meg immáron egymást követő 20. évben. Emellett az utóbbi 9 évben a Fortune legmegbecsültebb vállalatai közé is bekerült ahol 2021-ben (már három egymást követő évben) is az 1. helyezést szerezte meg a CBRE az ingatlanszektor kategóriában.

Szemléletmódunk

A CBRE-nél komolyan vesszük, hogy milyen hatással vagyunk ügyfeleinkre, beszállítóinkra, alkalmazottainkra, közösségeinkre és minden, működésünk körében érintettre. Célunk, hogy ugyanolyan széles körben ismerjenek el bennünket azért, ahogy dolgozunk, mint ahogyan elismerik az általunk nyújtott szolgáltatások minőségét.

Figyelmünket azokra a területekre összpontosítjuk, ahol véleményünk szerint a legnagyobb hatást tudjuk elérni:

1. segítünk az épített környezet klímaváltozásra gyakorolt hatásának csökkentésében;
arra fordítjuk tudásunkat, energiánkat és erőforrásainkat, hogy közösségeink és mások életének minőségét jobbá tegyük;
2. támogatjuk munkavállalóinkat a kiteljesedésben, miközben biztonságos és etikus munkahelyet biztosítunk számukra.

Okok, amiért a díjra érdemes

A fejlődés
Folyamatosan értékeljük eredményeinket; vállalati felelősségvállalási stratégiánkat kézzelfogható kötelezettségvállalások támasztják alá; teljesítményünket évente értékeljük külső beszámolókkal összevetve.

Környezet és fenntarthatóság
Egyszerre kötelesség és lehetőség, hogy minimálisra csökkentsük a környezetre gyakorolt hatást azzal, hogy befolyásoljuk, miként készülnek az épületek, hogyan zajlik az anyagbeszerzés, és az épületeket miként kezelik, adják bérbe és értékesítik.

Emberek és kultúra
Munkavállalói életpályánk kiindulópontját a RISE (felemelkedés) értékei alkotják: Respect (tisztelet), Integrity (tisztesség), Service (szolgálat) és Excellence (kiválóság). Ezek az értékek vállalkozásunk alapkövei, amelyek biztosítják, hogy a CBRE nagyszerű munkahely legyen.

Egészség és biztonság
Nemzetközi szinten is elismernek bennünket munkavállalóink, ügyfeleink és közösségeink védelme melletti elkötelezettségünkért.

Közösségek és adakozás
A CBRE elkötelezetten igyekszik felelős vállalkozásként fellépni, ezért támogatja azokat a közösségeket, ahol munkavállalói élnek és dolgoznak, csakúgy mint a szükséget szenvedő közösségeket.

Beszerzés
Kiemelt figyelmet fordítunk arra a különleges lehetőségre, hogy sok milliárd eurós globális beszállítói láncunkon keresztül is a fenntartható üzleti gyakorlatot mozdítsuk elő.

Etika és megfelelőség
Következetesen küzdünk az iparág etikai és megfelelőségi normáinak szigorításáért. A vállalkozásokat csak szilárd etikai alapokon lehet sikeresen felkészíteni a jövőre.

Vezetés
Szigorú vezetési struktúránk biztosítja, hogy tisztességesen szolgálhassuk ügyfeleinket, részvényeseinket és munkavállalóinkat.

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!