Az Év Irodája

WALDON Tanácsadó Kft.

Cím: 2000, Szentendre Dobogókői út 2.
Átadás éve: 2021 Q1
Irodában dolgozók száma: 15
Design & Build
Fantáziabirodalom Kft.
Irodabútor
VO Iroda Kft.

Rövid bemutatkozás

A Waldon Tanácsadó Kft. irodája a szentendrei hajdani jacht bemutatóterembe költözött.
Hosszú távon több elképzelés van a teljes ház kihasználtságával, új szerepével kapcsolatban.
Első körben a harmadik emeleti irodákat, második körben az első emeleti irodahelyiségeket alakítottuk ki. A legnagyobb helyiség négy fő projektmenedzser, egy fő recepciós, és hat fő operatív munkatárs munkaállomását fogadja be. Nagyon fontos szempont volt, hogy a panorámás irodában egyrészt kellőképpen érvényesüljön a folyton változó természeti környezet képe, illetve a belső növényezéssel ezt tovább lehessen fokozni.
Ezért virágtartós tárolóelemeket terveztünk be, ami egyrészt kellemes, zöld környezetet teremt, másrészt jól elszeparálja a munkaállomásokat egymástól.
Az íróasztalok alá modulszőnyeg szigetek kerültek.
Az irodabútorok választásánál fontos szempont volt a cég logójának színvilága (narancs/szürke).
Az irodavezetői és vezetői irodákban ugyanezen szempontok vezérelték a berendezési koncepciót.
A megrendelő részéről az egyik legfontosabb igény az volt, hogy a dolgozók a lehető legkellemesebb, természetközeli környezetben tudják végezni a munkájukat.

Okok, amiért a díjra érdemes

A kialakításnál egyértelmű szempont volt a fenntarthatóság és természeti értékek "bevitele" az irodába. A rengeteg zöld növényzet sokkal otthonosabbá, élhetőbbé teszi a nagy panoráma ablakos tereket.
Ami végig a kialakítás során szem előtt volt, hogy egy élhető, ha kell átlakatható nagyobb légterű zöld irodát tervezzünk a legfontosabb ergonómiai szempontokkal. A járvány előrehaladtával még inkább jó ötletnek találtuk a rengeteg zöld növényzetet és a magasabb paravánok használatát. Így a biztonság első helyre lépett elő.

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!