Az Év Irodája

Erste Tower - Private Banking

Cím: 1138, Budapest Népfürdő utca 24-26
Átadás éve: 2021 Q3
Kialakított terület mérete: 370 m²
Tervezés / belsőépítészet
MádiLáncos Studio Kft.

Rövid bemutatkozás

Az ERSTE Bank Hungary Zrt. a székházaként funkcionáló Europe Tower egyik felső emeletén alakított ki Duna-panorámás a Kiemelt Ügyfelek kiszolgálására alkalmas területet. Ennek keretében új recepció, ügyfélváró és –tárgyalók, valamint manager iroda kerültek kiépítésre.

Okok, amiért a díjra érdemes

A tervezés során fontos szempont volt, hogy az arculati kézikönyv által meghatározott, szigorú kereteken belül mozogva elegáns, otthonos tér jöjjön létre, ahol a megérkezés, a várakozás és a tárgyalás is élmény az ügyfél számára.
A tárgyalók előtt kialakuló lounge térben egyedi, áttört térelválasztókkal kisebb privát 2-4 fős várókat alakítottunk ki. Az ezeket elválasztó falakba integrált szoborfülkék és falpanelek megfelelő világítással kombinálva kiállító felületként funkcionálnak, lehetőséget biztosítva az Erste gyűjteményének műalkotásai számára.
A váró intimitása után a tágas tárgyalóba lépve tárul fel az impozáns Duna-panoráma, melyet a visszafogott szín és anyaghasználat hangsúlyoz. A szükséges AV berendezéseket a burkolatokba, bútorokba integráltan helyeztük el a minél letisztultabb megjelenés érdekében.
A funkcióhoz illő, minőségi anyaghasználat mellett magas színvonalú kivitelezés tette lehetővé, hogy egy igazán korszerű, exkluzív tér jöjjön létre a kiemelt ügyfelek számára.