Debrecen HUB

Cím: 4024, Debrecen Piac 34. 4/10
Ingatlan mérete: 58 m²
Bérlő cég: Lévai Lívia - coach, párkapcsolati tanácsadó Kertész Tamara - munka- és szervezetpszichológus Lajter Gergő - Recruitment & Training Specialist Laki Albert - biztosítás, napelem Szegedi Erika - személyes tanácsadó, kommunikációs tréningek Sári István - cashflow játék Kiss Erika - angol nyelv klub Debrecen Coach Club - havi találkozók TEDxDebrecen - szervezői találkozók Távoktatási és Továbbképzési Intézet
Bérlők száma: 30

Rövid bemutatkozás

2015-ben megörököltem nagymamám lakását, egy 58 m2 lakást a város szívében. Eladni nem akartam, így két lehetőség állt előttem. Kiadni albérletbe, vagy vállalkozni.

A Debrecen HUB megalapítását az Impact HUB hálózat európai terei, és a budapesti coworking irodákban, elsősorban az Impact HUB Budapest irodájában, és a Kaptárban tapasztaltak inspirálták. Az elinduláshoz egy vállalkozói képzés, az Igen Debrecen https://www.igendebrecen.hu/ adta a lendületet.

2015 júliusában nyitottunk, minimális életképes termékként indultunk. Az első bérlők startupperek voltak. Miután megnyílt Debrecenben az Xponential co-working iroda 200 m2-en, újrapozicionálásra volt szükség.

Szerves fejlődés eredményeként jutottunk el ide, hogy mára a közösség irodájaként, egyedi formában működünk. Ez azt jelenti, hogy egyszerre mindig egy bérlő használja a teret. Elsősorban tréningekhez, találkozókhoz, megbeszélésekhez, toborzáshoz, egyéni fejlesztésekhez, coaching ülésekhez.

Hisszük, hogy a vállalkozások fő feladata, hogy értékből értéket teremtsenek. A vállalkozói tér biztosítása mellet, kezdetektől fogva fontos számunkra a vállalkozói szemlélet és az együttműködés kultúrájának fejlesztése.

A jövőképünk, hogy egyre többen leszünk vállalkozók Debrecenben, melyhez a HUB is hozzájárul a saját inspiráló terével, kapcsolatépítési lehetőségekkel, ön- és közösségfejlesztő szolgáltatásokkal, műhelyekkel, programokkal.

Okok, amiért a díjra érdemes

Az egyik okként, amiért a díjra érdemesek lehetünk egy bérlőnktől idézünk: "Másoknak azért ajánlanám, mert nagyon emberi, ahogy vezetik ezt a helyet és az mindig jó, amikor valamivel, ami igazán emberi találkozunk."

Két édesanya főállás mellett, hogyan tudja támogatni a vállalkozó szemlélet, az együttműködés fejlesztését Derecenben. Ehhez egy irodateret, coaching szolgátatást és tanuló műhelyeket nyújtunk a vállalkozó debreceniek számára. Szeretnénk másokat is arra inspirálni, hogy merjenek alkotni, kilépni a megszokott mintákból. Nagy bizalommal fordulunk bérlőink felé, sok bérlőnknek adtunk saját kulcsot az irodához. Fizetni is utólag kell, utalással, számla ellenében, ha elégedettek voltak a szolgáltatással. Rugalmasak vagyunk, hiszen legtöbb bérlőnk kezdő vállalkozó, így a lemondás sem jár kötelezettséggel.

A 2020-as év kihívásaira válaszul az építkezés mellett döntöttünk. A honlapunkat https://debrecenhub.hu/ és az irodateret is megújítottuk. Ügyeltünk arra, hogy egymással harmóniában legyenek, jól szolgálják partnereinket és tükrözzék értékeinket. 2021-ben folytattuk a fejlesztést, ma már online, 3D bejárással is körbe lehet tekinteni az irodában https://my.matterport.com/show/?m=B2kN1tSggvr
2022-re tervezzük, hogy angol nyelven is szervezzünk műhelyt, valamint a bérlés is jobban látható legyen a Debrecenben vállalkozó külföldiek számára. Évről évre új ötleteket igyekszünk megvalósítani.

Társadalmi vállalkozók vagyunk, rendszerben gondolkodunk. A növekvő ingatlanárak mellett megtartottuk kedvező bérleti díjainkat, hiszen a fő mozgatónk az értékteremtés, hosszú távon gondolkozunk. Kapcsolatokat építünk a hozzánk betérő vállalkozók között. Erre jó példa, amikor egy vállalkozó anyuka cukorvirág készítő programjához keresett helyszínt, örömmel kiszolgáltuk, de javasoltunk neki egy jobb lehetőséget, összekötöttük egy másik cukrász vállalkozóval.

Végül álljon itt egy másik visszajelzés, ami hozzánk érkezett, és amit magunkénak érzünk: "A Debrecen HUB-ot a szív mozgatja!"

Szolgáltatások

Terembérlés 24/7

2 fő részére, a fotelágyak átalakításával, szállás biztosítása. Így ha valaki meszebbről érkezik és 2-3 napos tréninget, találkozót tart a HUB-ban, a szállása is biztosítva van.

Egyéni coaching szolgáltatás.

Coach-szemlélettel a mindennapokban - 4x2 órás, interaktív, csoportos műhely, fókuszában a minőségi beszélgetés áll.

Blogbejegyzéseink végén ingyenesen letölthető feladatlapokkal támogatjuk olvasóinkat.

Eszmecsere - A havi rendszerességű, 90 perces műhely lehetőséget biztosít az egymástól tanuláshoz, nyitott emberekkel gondolatot cserélni egy adott témáról.

Szolgáltatásainkról kiadvány is készült 2021-ben, amely elektronikus formában letölthető a honlapunkról https://debrecenhub.hu/asset/brosura.pdf