Qubes

Képek


Szolgáltatók

Növénydekoráció

Cityplant növénydekoráció

Irodabútor

Cre8

Kemaboo Kft.

MTJ Interier sro

Nowy Styl Hungary Zrt.

Design & Build

GMB Solutions

Kevép Kft.

Reich Tamás EV.

Rolltex Kft.

Retailer

Kende Gastro

IT üzemeltetés

Last Mile

Ricoh

Takarító cég

LHB Clean Kft.

Technológia és innováció

Visual Europe

Vízautomaták

Waterlogic Kft.

További szolgáltatók


Cím: 1133, Budapest Árbóc 1-3

Átadás éve: 2021 Q4

Kialakított terület mérete: 4870 m²

Irodában dolgozók száma: 198

Bérlő cég: Qubes by HB Reavis


Rövid bemutatkozás

Az Qubes rugalmas megoldásokat kínál minden vállalkozás hibrid munkahely igényeire. A minden igényt lefedő, all-in-one rövid távú szerződés lehetővé teszi, hogy a munkakörnyezetet a vállalat és az alkalmazottak gyorsan változó igényeihez, ami manapság különösen fontos, főleg az előre nem látott akadályok és gyors változások idején. A Qubes segítségével teljesen személyre szabott irodai környezet hozható létre, amely tükrözi a vállalat kultúráját és egyaránt alkalmas csapatmunka, értékesítés és ügyféltalálkozók számára is, mindemellett a térbe könnyen beilleszthetők a virtuális együttműködéshez szükséges megoldások is. A Qubes önálló irodaként és opcionálisan „rugalmas térként” is választható a klasszikus irodakonstrukciók mellé.


Okok, amiért a díjra érdemes

A Qubes-ban minden a produktivitásról, a munkatársak kényelméről és jóllétéről szól. A bérlőket már a 0. perctől kezdődően teljesen felszerelt irodaterek várják, így azonnal nekiláthatnak a zavartalan munkavégzésnek.

Minden tér teljes mértékben testre szabható az egyedi igényeknek megfelelően. Az átméretezhető irodák az opcionálisan választható plusz tárgyalók és a szeparálható kisebb szobák mind a kreatív és hatékony munkavégzésben segítenek.

Mindezen túl a recepció működtetésével, a közösségi terekkel, a nyomtatóállomásokkal és privát telefonfülkékkel az a célunk, hogy a mindennapos munkát a lehető legyegyszerűbbé és leggördülékenyebbé tegyük ügyfeleink számára.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!