Az Év Belsőépítész cége

DD Interior Studió

Cím: 2600, Vác Bogyó u. 1

Rövid bemutatkozás

Több mint 20 éve tevékenykedem az építőipar különböző szegmenseiben. Pályafutásom kezdetén sikerült tapasztalatokat gyűjtenem több területről is, részt vettem nagy projekteken belül műszaki előkészítői, műszaki ellenőri és kivitelezői területeken is. Mely gyakorlati évekből sokat merítettem és jó alapul szolgáltak, hogy megalakíthattam saját belsőépítészettel foglakozó cégemet. A sokoldalú és komplex látásmód és a szakmai tapasztalatok segítettek hozzá, hogy a tervezési folyamatokat aprólékosan és precízen felépíthessem, mely Ügyfeleink számára is nagy megelégedettséggel bír. Egy tervezési folyamat során könnyebbség, hogy egyaránt tudom tervezői, kivitelezői és megrendelői szemszögből vizsgálni a folyamatokat.

Okok, amiért a díjra érdemes

Szeretném bemutatni, hogy általunk tervezett projektjeink magas minőséget és szakmai tudást tükröznek, melyek a nemzetközi piacon is magabiztosan helyet képviselnek.
Valamint belső tereinknek hosszútávon is van jövője, mert érték és időtállóak. Mely értéknövekedés nem csak ingatlanpiaci szempontból jön létre , hanem művészeti szempontból is különleges.Ezt pedig ügyfeleink egyedi igényeinek figyelembe vételével, a belső terek nagymértékű személyre szabásával tudjuk megvalósítani.

Főbb ügyfelek, referenciák

Svájc - Családi ház átalakítás klasszikus stílusban
Budapest - Luxusvilla terv , artdeco stílusjegyekkel
Ladánybene - Családi ház belső design tervezés klasszikus stílusban
Tatabánya- Luxuslakás belső design terv modern hangulattal