Le Jardin

KépekCím: 1139, Budapest Rozsnyay utca 14-18.

Ingatlan mérete: 17545 m²

Tervezett megvalósítás éve: 2024


Rövid bemutatkozás

A LIVING 2021-ben indította el eddigi legzöldebb lakófejlesztését, melynek egyedisége, hogy az épület mellett folydogál a Rákos-patak, amihez közvetlen lejáró vezet a lakók számára. A beruházás mögött a magyar ingatlanpiac vezető ingatlanvállalkozása, a WING áll, amelynek piaci ismerete és több mint húsz éves tapasztalata garanciát jelent a projekt értékálló, magas minőségére.
A Le Jardin a XIII. kerületi Rozsnyay utcában helyezkedik el parkos zöldkörnyezetben. A Váci út közelségének köszönhetően remek közlekedési infrastruktúrával rendelkezik, a városközpont autóval és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető. Az M3-as Forgách utcai metrómegállója a projekttől mindössze 10 perc sétára helyezkedik el, a 14-es villamos megállója mindössze 5 perc sétával elérhető, valamint a 105-ös busz megállója 150 méter sétatávra található. Az aktív életmódot kedvelőknek biztosított a biciklis közlekedés is, hiszen a lakópark közelében teljesen különálló kerékpárút vezet. A Le Jardin közvetlen közelében játszótér, óvoda, iskola, két gimnázium és szakközépiskola, valamint egyetem is található, így kitűnő választás gyerekes családok számára.
A „le jardin” franciául kertet jelent, így a nevéhez méltó módon a lakópark csendes, idilli környezetben helyezkedik el, minden oldaláról kertekkel határolva. A lakópark a Rákos patak mellett helyezkedik el, a patak túloldalán pedig egy park található, amely az új gyalogos hídnak köszönhetően közvetlenül megközelíthető.
A Le Jardin két ütemében 310 darab hatékony alaprajzú, napsütötte lakás épül fel, a praktikus stúdiólakásoktól egészen a nagyvonalú, ötszobás penthouse lakásokig, amelyekről csodás kilátás nyílik a budai hegyekre. A két épület közötti területen belső park, egyfajta „passage” alakul majd ki, miközben a külső oldalakon széles oldalkertek találhatóak, amelyek nagy számú kertkapcsolatos lakás lehetőségét teremtik meg. Az emeleti lakások mindegyike teraszos otthon, egyes nagyteraszokon jakuzzi elhelyezésére is lehetőség van. A telek az utolsó beépítetlen terület a környéken, ahol a lakók zavartalanul élvezhetik majd a kerület egyik legszebb és legkorszerűbb épületében a természetközeli pihenést.
A Le Jardin lakásokat egytől egyig átlagon felüli esztétikai és műszaki tartalom, energiahatékony és gazdaságos üzemeltetés jellemzi. A Le Jardin ökobarát lakópark egyúttal a LIVING eddigi legfenntarthatóbb fejlesztése, melynek részei a teljes mértékben megújuló energián alapuló gépészeti megoldás, a környezettudatos anyaghasználat, a szelektív hulladékkezelés, a környezettudatos vízfelhasználás, az esővíz újrahasznosítása, illetve a felület hűtés-fűtés. A három rétegű műanyag nyílászárók hatékonyabb a hő- és hangszigetelést tesznek lehetővé, amelynek köszönhetően az éves hűtési-fűtési költségek sokkal alacsonyabbak lehetnek egy hagyományos kialakítású lakáshoz képest. A lakóknak lehetősége lesz a válaszfalak mozgatására, így a lakáson belüli gépészetet, valamint az elektromos kialakításokat illetően egy teljesen az igényeikre szabott otthonba költözhetnek majd be a lakók.
A LIVING fejlesztéseihez híven a Le Jardin-ben is elérhetőek lesznek a lakók mindennapjait megkönnyítő közösségi szolgáltatások és okos megoldások. A business cornerrel ellátott közösségi nappali megkönnyíti a munka és a magánélet egyensúlyának kialakítását, továbbá közösségi könyvtár, fészer, csomagpont, közösségi BBQ hely és fűszerkert, valamint közösségi autó és közösségi mobil alkalmazás is elérhető lesz majd a lakók számára. Minden lakás okosotthonnak készül, a SMART Home ingyenes alapcsomagban található központi egység, okos dugalj, ingyenes WiFi szolgáltatás biztosított a lakók számára. Az alapcsomag szolgáltatásai felár pedig ellenében bővíthetőek, a SMART+ csomag részeként.


Okok, amiért a díjra érdemes

• Patakpart melletti, zöld övezeti lakópark
• Fenntartható, környezettudatos fejlesztés, a legmagasabb AA+ energetikai besorolással rendelkezik
• Kiváló lokációjú, XIII. kerületi otthonok, kiváló megközelíthetőség mind autóval, tömegközlekedéssel és biciklivel
• Közösségi szolgáltatások
• Okos otthonok alapfelszereltségként
• Prémium építési minőség, erős értékajánlattal
• Fiataloknak, családoknak, időseknek kiváló választás
• Személyre szabott megoldások, testre szabható lakások
• Megbízható fejlesztő, stabil és erős pénzügyi háttér


Szolgáltatások

• Közösségi szolgáltatások:
- Közösségi nappali
- Közösségi könyvtár
- Business Corner
- Fészer
- BBQ
- Fűszerkert
- Csomagpont
- Közösségi autó
- Takarítás

• Intelligens megoldások:
- Smart Home díjmentes okos otthon alapcsomag
- Smart+ igény szerinti bővített csomag térítés ellenében

• LIVING Service szolgáltatás (műszaki átadás, birtokbaadás intézése, ingatlan
management, bérbeadási ingatlanközvetítői szolgáltatás, berendezési szolgáltatás,
műszaki módosítás, egyedi konyha kivitelezése, bérleti, illetve viszonteladási ajánlatok
küldése, hitelközvetítő társaságok ajánlása, biztosítási társaságok ajánlása, okosotthon
szolgáltatás, használt ingatlan értékesítési szolgáltatás, takarítási szolgáltatás)


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!