Lake11 Home & Park

Képek


Szolgáltatók

Ingatlanfejlesztő

Atenor

További szolgáltatók


Cím: 1112, Budapest Kánai út 23

Ingatlan mérete: 65000 m²

Tervezett megvalósítás éve: 2026


Rövid bemutatkozás

Az ATENOR által fejlesztett Lake11 Home & Park egyedi tervezésű, környezettudatos otthonai csodás panorámával, Budapest 11. kerületében Kőérberken, közvetlenül a Kánai-tóra, a környező budai dombokra vagy a gyönyörű belső kertre tájoltak és mindössze 10 percre találhatóak a budai belvárostól. Az épületeket négy kiváló építésziroda álmodta meg. A modern és letisztult, ugyanakkor önálló építészeti stílusjegyeket hordozó épületek és a természet között egységes tájépítészeti koncepció teremti meg a harmóniát. A mintegy 8,2 hektárnyi parkosított területen, több ütemben, összesen 900 magas minőségű zöldövezeti lakást tervez felépíteni az ATENOR.

Az egyszobás stúdióktól a 2-3 és 4 hálószobás, akár kertkapcsolatos családi lakásokon át a tóparti villaházas vagy penthouse lakásokig, minden élethelyzetnek megfelelő lakástípus elérhető a lakóparkon belül. A hatalmas üvegablakokkal rendelkező belső kétszintes Duplex apartmanjai, valamint extra nagy alapterületű prémium lakásai pedig valódi alternatívát kínálnak a családi házat keresők számára is.

A hatalmas, zöld parkokkal körülvett modern élettérben az itt lakóknak lehetősége lesz sportolni, kikapcsolódni, dolgozni, gyereket nevelni, pihenni és feltöltődni. Egyszóval élni. Ezt nyújtja az új Lake11 Home & Park.

Az ATENOR jelenleg 10 európai ország 14 városában aktív és tevékenységének jelentős részét teszi ki a lakóingatlan fejlesztés. A Budapest Kőérberken megvalósuló projekt a cég magyar viszonylatban első, nemzetközi viszonylatban pedig a sokadik lakófejlesztése lesz. A minden tekintetben csúcsminőségű, fenntartható épületekkel, az egyedi dizájnnal és a legmodernebb építési technológiákkal az ATENOR célja az élhetőség egy új mértékadó léptékét letenni a magyarországi újépítésű lakóingatlan piacon.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az itt épülő otthonok megtervezéséhez az ATENOR 4 elismert és többszörösen díjazott, különböző stílust megálmodó tervezőirodát kért fel: a Vikár & Lukács Építész Stúdiót, a Demeter Design Stúdió Coldefy-t, az Artonic és Stúdió’100 irodákat. Az ATENOR ezzel egy merészet álmodott, hiszen 4 szemléletet, 4 kreatív csapatot, 4 féle épületegyüttest kellett összehangolnia egyetlen közös céllal: modern, XXI. századi, életteli lakókörnyezetet létrehozni és minőségi életet biztosítani az itt élők számára.

Igyekeztük megtalálni az egyensúlyt a beépítettség és a zöld területek között, illetve arra is figyeltünk, hogy az épületek mérete ne tegye tönkre a zöldövezeti miliőt. A dombtetőn lévő épületek magasabb emeleteiről örökpanoráma nyílik majd a budaörsi hegyekre, de a másik oldalon lévő ablakokból sem a szomszédos lakótömböt kell nézni, hanem a közeli kőérberki zöld dombokat és a mögötte fekvő Budaörsi Kamaraerdőt, mivel a telek kicsit lejtős adottságának és a lépcsőzetes, a tó felé egyre alacsonyabb épülettervezési koncepciónak köszönhetően átlátnak majd fölötte – hasonlóképpen, mint egy színházi nézőtéren.

A lakópark ezen felül a pandéma által megváltozott lakáskeresési igényre kínál tökéletes megoldást:
Itt minden lakáshoz tartozik nagyvonalú és jól bútorozható erkély vagy terasz és senki nem marad kilátás nélkül. Ha már csak ki tudunk lépni, hogy egy kicsit élvezzük a napsütést, vagy a friss levegőt– ezek mind olyan feltöltődést nyújtanak, amelyekre a pandémia idején nagy szüksége van mindannyiunknak.

Az átlagnál nagyobb terekkel rendelkező 2-3-4 hálószobás családi lakásainkban mindenkinek jut elegendő privát tér és biztos lesz elég hely a Home Office-ra és Home Schooling-ra alkalmas dolgozó vagy tanulószoba, -sarok kialakítására is. Az emeleti lakásokból minden reggel zöld, belső kertre néző panoráma fogadhat, a földszinti kertkapcsolatos otthonok pedig a családi ház érzését keltik.

A Lake11 Home & Park egy egészen új fejezetet nyit a lakóparképítésben. A fejlesztési koncepció megalkotásának fő fókuszában az ember és a környezet kapcsolata áll. A zöld, környezettudatos, közben modern, közösségi és egyedi építészeti megoldásokkal kialakított épületekben és lakókörnyezetben az ember nemcsak aludni fog hazatérni, hanem munka után kikapcsolódni, együtt lenni, sétálni vagy sportolni, elvonulni és otthonról dolgozni egy olyan környezetben, amit eddig csak a nyaralásokkor tudott megélni.

A város és a természet közelsége, egyensúlya, valamint a könnyen elérhető útvonalak a Velencei-tó, a Balaton és Nyugat-Magyarország irányába mind vonzó paraméterek egy újfajta életstílust keresők számára.


Szolgáltatások

A Lake11 Home & Park-tól szinte minden városi szolgáltatás pár perc autózással elérhető, legyen szó moziról, bevásárlásról, találkozóhelyekről. A gyors bejutáshoz persze nem kell mindig autót használni. A 187-es busz és a 41-es villamos is a lakóparknál áll meg. De az M1, M7 és M0 autópályák is könnyen elérhetőek, így nagyon gyorsan kijutunk a városból, akár a Velencei-tóra, akár a Balatonra indulunk.

A Lake11 Home & Park-ban olyan szolgáltatások kaptak helyet, mint a tó körüli futópálya, játszótér, kutyafuttató, éttermek, kávézók, fodrászat, kozmetika vagy a kimondottan a lakóközösség számára épülő orvosi rendelő.

A Lake11 Home & Park területén zöld parkok, csökkentett forgalmú sétálóutcák teremtenek ideális helyszínt az itt élők számára a szabadtéri kikapcsolódáshoz. A közelben számos lovarda, már kiépített uszoda, strand, fitneszterem, síiskola, tenisz- és squashpálya várja a beköltözőket. A lakóparkot körülölelő dombok, az ATENOR fejlesztő által telepített rengeteg fa által alkotott belső pihenőkertek és park office lehetőségek a tóparttal pedig megteremtik a legfontosabbat: a természet közelségét, hogy minden egyensúlyba kerüljön.

A jövő otthonához természetesen az elektromos töltőállomások kiépítésére is alkalmas mélygarázs, a lakásokhoz tartozó alap és választható okosotthon-megoldások valamint a környezettudatos, megújuló energiafelhasználás is hozzátartozik.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!