Park West

Cím: 1134, Budapest Szabolcs utca 15-25.
Ingatlan mérete: 84000 m²
Tervezett megvalósítás éve: 2023

Rövid bemutatkozás

A WING ernyőmárkája, a LIVING 2019-ben indította útjára harmadik lakófejlesztését: az összesen 700 lakásos Park West a pezsgő XIII. kerület szívében, a Szabolcs utca 15-25. szám alatt épül három ütemben: az első ütem átadása 2021 év végén, a második ütem átadása 2023 második félévében várható. A Park West projekt a harmadik ütem elkészültével válik teljessé.
A Park West lakópark az újjászülető Ferdinánd negyedben, a Dózsa György út és a Lehel utca közvetlen közelében helyezkedik el. A központ könnyedén elérhető, a WestEnd City Center és a Városliget 15 perces sétára található, de gyorsan és egyszerűen megközelíthető autóval vagy tömegközlekedéssel is. A környék a főváros egyik leggyorsabban fejlődő kerülete. A lakóépületek és irodaházak száma emelkedik, a szabadidő-központok pedig folyamatos megújulnak.
A Park West első ütemében 229, második ütemében 234 lakás épül fel. Legnagyobb számban 40-50 m2 -es otthonok közül lehet választani, melyek többsége dél-keleti, illetve dél-nyugati, nyugati tájolású belső kertes, a legfelső szintekről pedig Budára néző panoráma élvezhető. A Park Westben, miként a LIVING fejlesztések mindegyikében, szeretnénk komfortosabbá tenni a mindennapokat, ezért az okos megoldások mellett, egyedülálló közösségi szolgáltatásokat is kínálunk, illetve a LIVING Service csomag segítségével igyekszünk minden igényét személyre szabott módon kielégíteni.
A Park West tervezésénél elsődleges szempont volt a korszerű alaprajz kialakítása, a benapozás vizsgálat, a környezettudatos életmód támogatása, valamint a személyre szabható okos és közösségi szolgáltatások bevezetése is.

Okok, amiért a díjra érdemes

• Közösségi szolgáltatások
• Okos otthonok alapfelszereltségként
• Városrehabilitációs fejlesztés, melynek során újjászületik a XIII. kerületi Ferdinánd
negyed
• Emberközpontú fejlesztés, „zöld” szemlélet:
- Energiahatékonysági és környezettudatossági szempontok figyelembevétele,
legalább BB energetikai besorolás.
• Prémium építési minőség, erős értékajánlattal
• Kiváló lokációjú, XIII. kerületi otthonok, kiváló megközelíthetőség mind autóval, mind
tömegközlekedéssel
• Fiataloknak, családoknak és befektetőknek egyaránt kiváló választás
• Személyre szabott megoldások, testre szabható lakások
• Megbízható fejlesztő, stabil és erős pénzügyi háttér

Szolgáltatások

• Közösségi szolgáltatások:
- Közösségi nappali
- Közösségi könyvtár
- Business Corner
- Fészer
- Csomagpont
- Közösségi autó
- Takarítás

• Intelligens megoldások:
- Smart Home díjmentes okos otthon alapcsomag
- Smart+ igény szerinti bővített csomag térítés ellenében

• LIVING Service szolgáltatás (műszaki átadás, birtokbaadás intézése, ingatlan management, bérbeadási ingatlanközvetítői szolgáltatás, berendezési szolgáltatás, műszaki módosítás, egyedi konyha kivitelezése, bérleti, illetve viszonteladási ajánlatok küldése, hitelközvetítő társaságok ajánlása, biztosítási társaságok ajánlása, okosotthon szolgáltatás, használt ingatlan értékesítési szolgáltatás, takarítási szolgáltatás)