Liberty

Képek


Szolgáltatók

Ingatlanfejlesztő

WING Zrt.

További szolgáltatók


Cím: 1097, Budapest Könyves Kálmán krt. 32.

Ingatlan mérete: 40000 m²

Tervezett megvalósítás éve: 2022


Rövid bemutatkozás

A Liberty egy olyan egyedülálló projekt, amelyben A+ kategóriás irodaterek, egy három- és négycsillagos szobaegységekkel rendelkező szálloda és kereskedelmi egységek együttesen szolgálják a felhasználók kényelmét és funkcionális igényeit. A komplexum két ütemben épül fel, az első ütemben a déli szárny összesen 20.000 négyzetméterén az 1-4. emeleten irodahelyiségek, míg a földszinten és az 5-8. emeleten szállodai funkciót betöltő területek létesülnek. Az első ütem átadása 2022-ben tervezett, amelyből 10.000 m2 irodaterület 2023 őszétől várja bérlőit, míg a 330 db szobát kínáló szállodai rész 2023 tavaszán nyit meg. Ezzel párhuzamosan zajlik a 2. ütem, az északi szárny fejlesztése, amely előreláthatólag 2023 végéig nyitja meg kapuit.
A Liberty többfunkciós épület egyedi megoldást nyújt azon irodabérlők számára, akik számára fontos szempont a kiváló megközelítés mind közösségi, mind egyéni közlekedési eszközökkel, a nagy alapterületű, magas minőségű irodaterületek, és a sokrétű szolgáltatások, mint például a panorámás tetőtéri skybar, a fitneszterem vagy a konferencia termek. A Liberty BREEAM Excellent minősítést megcélzó épület, amely a fenntarthatóság jegyében épül. A környezettudatos és magas minőségű, A+ kategóriás épületben közel 30.000 m2-en valósul meg irodafunkció, rugalmasan változtatható cellás és egyterű irodakialakítás lehetőségével, bérlői igényekre szabott megoldásokkal.
A Liberty kitűnő lokációval rendelkezik, Budapest IX. kerületében, a Könyves Kálmán körút - Albert Flórián út kereszteződésénél, a budapesti nemzetközi repülőtérről 10 percre, a Groupama Aréna és az új Telekom székház közvetlen szomszédságában helyezkedik el. Az épület közvetlen közelében található a M3 metró Népliget állomása, az 1-es villamos megállója, a Ferencvárosi vasútállomás, a Népliget távolsági buszpályaudvar, valamint 84M, 94M, 294M buszok megállója és a Budapesti kerékpárút is az épület előtt halad el. Az épület egy olyan városnegyed központi részén valósul meg, ahol a környék teljes egészében megújul a már megvalósult és a tervezett fejlesztéseknek köszönhetően, mint például a megújuló közterületek, a Népliget, a Bakáts tér és szintén a kerületben található Nehru-part és Orczy tér, továbbá az új Multifunkciós Kézilabda Aréna, Opera Műhely, Közlekedési Múzeum és konferenciaközpont, és nem utolsó sorban a környéken található több ezer új lakóingatlan-fejlesztés, amely népszerű lokáció a fiatal célcsoport körében. A megújult tömegközlekedési kapcsolatok is további pluszt jelentenek a lokációnak, a felújított M3 metróvonal, a meghosszabbított 1-es villamos vonala és a kezdődő Déli körvasút fejlesztése mind hozzájárulnak a könnyű és komfortos megközelíthetőséghez, amely a jövőben tovább bővül a budai régiók és agglomeráció hatékonyabb közlekedési összeköttetésével.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az irodafejlesztések során egyre inkább előtérbe kerül a high-tech infrastruktúra biztosítása a bérlők számára, de talán még ennél is fontosabb a munkavállalók jóléte és egészségének megőrzése, valamint a környezettudatossági szempontok. A Liberty a mai kor és jövő munkavállaló igényeinek teljes egészében megfelelő újgenerációs irodaház, amely inspiráló belső tereknek ad otthont, és egy épületen belül biztosít lehetőséget munka, kollaboráció, találkozási hely, vásárlás és sportolás céljára.
A Liberty egyedi megoldást nyújt azon irodabérlők számára, akik számára fontos szempont a kiváló megközelítés, a nagy alapterületű, magas minőségű irodaterületek és a sokrétű szolgáltatások. Az épületben megtalálható minden egy helyen, amelyek a felhasználók kényelmét és funkcionális igényeit szolgálják: élelmiszerüzlet, panorámás roof-top bar, étterem, kávézó, belső kert kültéri munkaállomásokkal, tetőszinti sportpályák (futó-és streetball pálya), pihenőkertek, konferenciahelyiség, továbbá a szállodai concierge szolgáltatások, mint például vendégfogadás, taxi rendelés, tisztító, rendezvényszervezés, catering. Az épületben helyet kapnak még kerékpártárolók öltözőkkel és zuhanyzókkal kiegészülve, elektromos autótöltők, valamint lehetőség lesz kerékpár- és roller bérlési lehetőségre és autómosó szolgáltatás igénybevételére is.
A Liberty kifejezetten odafigyelve a környezettudatosságra, a fenntarthatóság jegyében, a BREEAM Excellent minősítésnek megfelelően épül. A komplexumban nagy zöldfelületek, pihenőterek kerülnek kialakításra, valamint már az építés során károsanyag tartalomtól mentes építőanyagokat alkalmaznak. Az épület energiahatékony működéséhez hozzájárul a tudatos vízfelhasználás, az optimalizált, környezettudatos világítás, a környezettudatos gépészeti technológiák alkalmazása, a természetes szellőzés és szabad hűtés, a távfűtés használata, a környezettudatos hulladékkezelés és az energiatakarékos hővisszanyerő légkezelők és zajtalan klímagerendák beépítése. Az épületben integrált épületmenedzsment rendszer (BMS) működik majd, integrált világítás- és árnyékolás vezérlés, külső időjárás-érzékelő és belső légállapot-érzékelő kerül kialakításra, energiatakarékos, célszint-vezérelt liftek közlekednek majd, továbbá akadálymentesen is használható lesz az épület, csakúgy, mint a szállodai egységben erre kialakított szobák is. Az épületben lehetőség lesz optimalizált elektromos járműtöltésre (gépkocsi, motor, roller stb.), valamint parkolóhely foglaltság- és irodafoglaltság jelzőrendszer segíti a hatékonyabb működést, amelyben az épület saját applikációja nyújt segítséget.
A Liberty kitűnő lokációja is támogatja a fenntarthatósági célokat. Kiválóan megközelíthető mind közösségi, mind egyéni közlekedési eszközökkel. A nagy számú parkolóhelyek kialakítása révén a mélygarázsban lehetőség van autóval, motorral, kerékpárral parkolni, kiegészülve elektromos járműtöltési egységekkel. Az épület előtt halad el a Budapesti kerékpárút, valamint az épületnél igény szerint közösségi kerékpár-és roller bérelhető majd. A Liberty egy olyan városnegyed központi részén valósul meg, ahol a környék teljes egészében megújul a már megvalósult és a tervezett fejlesztéseknek köszönhetően.


Szolgáltatások

- A déli szárnyban 332 szoba: 166 Ibis és 166 Tribe szoba kap helyet
- A földszinten lounge rész, business corner, kávézó
- Melegkonyhás étterem, á la carte és menü választékkal (reggeltől-estig)
- Panorámás skybar munka megbeszélésre, after work italra, vacsorára
- Konferenciahelyiség: 220 fő befogadására alkalmas, 4 szekcióteremmel
- Szállodai concierge szolgáltatások: vendégfogadás, taxi rendelés, tisztító,
rendezvényszervezés, catering elérhetők az irodabérlők számára is egyedi,
kedvezményes csomagajánlatok keretében
- Tetőszinti futópálya, sportpályák és pihenő kertek
- 1.000 m2-es belső kert kültéri munkaállomásokkal
- Élelmiszerüzlet
- Kerékpártárolók, öltözők és zuhanyzók
- Elektromos járműtöltés (Autó, kerékpár, roller)
- Kerékpár- és roller bérlési lehetőség
- Autómosó szolgáltatás
- Parkolási lehetőség mélygarázsban
- Elkülönített vendégparkoló
- Parkoló-és irodafoglaltság jelzőrendszer, applikációval
- Különálló előtér az irodaterek számára, liftekkel
- 2 db központi recepció beléptető kapukkal, 24/7 biztonsági szolgálat, CCTV
- Külön lift a parkolószintekhez

Irodaterek:
- Antibakteriális légtechnikai szűrőberendezések, UV-val fertőtlenített többszörös légcsere
- Nagy kapacitású friss levegő-ellátás
- Egyedileg is szabályozható hűtés-fűtés és világítás
- Nyitható, fényvédő, hőszigetelt üvegezésű ablakok
- Legmodernebb akusztikai rendszerek
- Akadálymentes megoldások


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!