Az Év Tervezett Lakó Projektje

BudaPart Otthonok L

Tervezett megvalósítás éve: 2024
Tervezés / belsőépítészet
Óbuda Group
Ingatlanfejlesztő
Property Market Kft.

Rövid bemutatkozás

A BudaParton valódi nagyvárosi életérzést kínálunk, ahol a természet közelségéért nem kell lemondanod a kedvenc kávézód közelségéről sem.

Legújabb lakóépületünk a Duna mellett, a Lágymányosi-öböl partján épül a főváros legújabb és legzöldebb városnegyedében, ahol panorámás, az öbölre vagy a budai helyekre néző otthonokat is kínálunk.

A BudaPart Otthonok 'L' lakóépületben a modern építészeti megoldások találkoznak az innovatív épületgépészettel és épülettechnológiával, úgy, hogy közben tökéletesen illeszkednek a városnegyed kialakult arculatához. A lakóház formavilága egyedi karakterrel rendelkezik, ami 18 emeleten kínál teraszos otthonokat.

Okok, amiért a díjra érdemes

A lakáspiacot tekintve a XI. kerület a főváros egyik legkeresettebb városrésze, amelyben az ingatlanárak hosszú távon bebizonyították, hogy „ válságállóak ”, emellett pedig az elmúlt években átlag feletti értéknövekedést értek el.

Budapesten belül Újbudán van jelenleg a legnagyobb értékesítési volumen az új lakásokat tekintve és ez a trend még hosszabb távúnak ígérkezik.

Egy budaparti lakás ráadásul több szempontból is kifizetődő befektetés: az egyetemek közelségében épülő beruházás a több mint tíz éves fejlesztés végére komplex szolgáltatás mixet nyújt majd, így az infrastruktúrának és a Kopaszi-gát természeti adottságainak köszönhetően mindinkább a XI. kerület vonzó kikapcsolódási központjává válik.

Szolgáltatások

Teraszos, napfényes otthonaink számos újgenerációs megoldást kínálnak. Az épületben az otthonok mindegyikéhez tartozik üvegkorlátos terasz vagy loggia, melyeket homokfúvott üvegpanelek választanak el egymástól.

A lakások az eddigieknél is modernebb és magasabb minőségű gépesített konyhabútorral, mozgásérzékelővel, digitális termosztáttal, smart home rendszerrel, okosotthonba integrált motoros redőnnyel, valamint mennyezetfűtés-és hűtéssel elérhetőek, melyek kiemelkedő komfortot nyújtanak az igazán modern életérzésre vágyó lakásvásárlóknak.

Az épületben privát, tágas, világos belső kert, 24 órás portaszolgálat és videós kaputelefon is található, ezen kívül a lakásokhoz teremgarázs, tárolók is elérhetőek, valamint a garázsszinten külön kerékpártárolókat is elhelyezünk. A lakások mindegyikéhez tartozik erkély, vagy loggia, amelyek mérete a lakás alapterületének minimum 15%-a.