Weinberg ’93 Építő Kft.

Képek


Szolgáltatók

Irodaszőnyeg, padló

Cera

Decor Floor

Tervezés / belsőépítészet

Matisz Alíz

Irodabútor

Nowy Styl Hungary Zrt.

Mobil és üvegfalak

Tasnádi és Tsa

Növénydekoráció

Virág Álom (Ágostházy Borbála)

Kivitelezés / Fitout

Weinberg

További szolgáltatók


Cím: 1123, Budapest Alkotás u. 55-61

Átadás éve: 2021 Q2

Kialakított terület mérete: 240 m²


Rövid bemutatkozás

Vállalatunk egy sárospataki központú építőipar cég, amely acélszerkezet gyártással és ipari épületek generál kivitelezésével foglalkozik.
A gyártási tevékenység ezen helyszínen történik, valamint ezen a helyszínen működik az ügyvezetés is.
A budapesti iroda az ország centrumába pozícionálja a Weinberget.
Megfelelő reprezentációs teret nyújt a megrendelőkkel és partnerekkel történő személyes találkozókhoz.
A tágas irodatérben kialakított munkaállomások a rugalmasságot és a dinamikus fejlődési lehetőséget biztosítják. Alkalmas a napi munkavégzésre, mivel a mérnöki csapat erről a helyszínről támogatja a projekteken dolgozó munkatársakat.
Kellő számú és felszereltségű munkaasztal fogadja az építkezésről betérő munkatársakat is, ha az adott feladatuk épp az irodai környezet által nyújtott szolgáltatásokat igényli.

Az előző években megváltozott igények alapján lett kialakítva az új budapesti iroda.
Ez a hibrid funkciójú iroda kevés dedikált munkaállomást és több változó felhasználót jelent, akik alkalmanként rövidebb-hosszabb időre dolgoznak ebben térben.
Munkatársainknak lehetőséget biztosítunk a megbeszélések, egyeztetések megtartásához a kényelmes és korszerű informatikai rendszerrel ellátott valamint tárgyaló foglalási szoftverrel igénybe vehető tárgyalóinkkal.
Ezen tárgyalók remek lehetőséget biztosítanak a távértekezletek bonyolítására interaktív táblákkal, video konferencia megbeszélések lehetőségével.

Az iroda lehetőséget biztosít a kötetlen beszélgetésekre is és szabadidős programok-találkozók létrejöttét is lehetővé teszi.
Formavilágában és hangulatában törekedtünk i világlátásunk és igényességünk kifejezésére.
A bútorok kiválasztásánál nagy hangsúlyt helyeztünk a számítógépes munkahelyek ergonómiájára, ezért az irodabútorok lehetővé teszik az optimális testhelyzetek beállítását is.
Az állítható magasságú asztalok ezen túl még lehetőséget adnak az ülő és álló munkavégzésre is, valamint a gyors adaptációra a különböző felhasználók között.

Fontos szempont volt, hogy igényünket és elkötelezettségünket a természet szeretete iránt is kifejezzük a virágok és dekorációk alkalmazásával.
Erős kötődésünk van Zemplén és Tokaj-Hegyalja iránt, ezért az üvegfali dekorációkban is visszaköszönnek a kedvelt szőlődűlők grafikai megjelenítése is.


Okok, amiért a díjra érdemes

Nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy az ablakon át kitekintve elénk táruló budai hegyvidék látványa harmonizáljon az irodai terekben megjelenített „otthonról hozott” zempléni tájakkal és zöld felületekkel.
Az iroda tájolásából adódó bevilágítási lehetőségek kihasználásával a természetes megvilágítás és az árnyékolók alkalmazásával optimumra törekedtünk.
A letisztult formavilágú iroda világos és áttekinthető. A virágcsoportok és falak alkalmazásával mégis sikerült intim tereket kialakítanunk az elmélyült munkához.
A barátságos és kényelmes közösségi részek remek lehetőséget biztosítanak a kötetlen beszélgetésekre.
Technikai felszerelésünk színvonala lehetővé teszi az ügyfelekkel és munkatársainkkal történő interaktív megbeszélések bonyolítását akár egyidőben több tárgyalóban illetve közösségi terekben is.
Integráltuk az irodánk teljes hűtési-fűtési-szellőzési rendszerét az „Zöld Irodaház” intelligens épület felügyeleti rendszeréhez.
Kiemelt figyelmet fordítottunk az irodabútorok kiválasztásánál a magas ergonómiai elvárások megvalósítására.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!