Az Év Irodája

House of Business Bank Center

Cím: 1054, Budapest Szabadság tér 7
Átadás éve: 2020 Q2
Kialakított terület mérete: 1800 m²
Irodában dolgozók száma: 250
Bérlő cég: House of Business Bank Center Kft.
Irodaház: Bank Center

Rövid bemutatkozás

Több mint prémium minőségű, bérelhető irodákat kínálunk Budapest lüktető, nyüzsgő, pozitív energiájú belvárosában. Az irodák – akár teljesen egyedi igényekre szabva – azonnal költözhetők, kifogástalanul berendezettek, tökéletesen felszereltek, a legmagasabb színvonalon üzemelnek. Akár egy órára, napra, hónapra vagy évre is bérbe vehetők. A Bank Center irodáiban a számítógépen kívül minden más alapfelszereltség, beleértve a kényelmi szolgáltatások egész sorát.
Irodaterületeinket a ma és a jövő követelményeit is szem előtt tartó, teljes körű felújítást követően adtuk át bérlőinknek. Az átalakítások a következő kérdések mentén történtek: hogyan lehet a leghasznosabban kihasználni a tereket, hogyan tudunk tökéletes munkakörnyezetet kialakítani, milyen megoldások lennének a legvonzóbbak az ügyfeleink számára?
A fentiek figyelembevételével a Bank Centerben A+ kategóriás, prémium minőségű irodákkal várjuk ügyfeleinket, nem messze az Országház épületétől. A főváros ezen része országunk üzleti és adminisztratív centruma. Számos park és zöldövezet, vendéglátó egység, szolgáltató található az irodaház közelében, valamint bevásárlási lehetőségekből, üzletekből sincs hiány.
Az irodahelyiségek 1800 négyzetméteren helyezkednek el, valamennyi prémium kategóriába tehető.
A Bank Centerben a biztonságról az emeleteken található tűzjelző és sprinkler rendszerek gondoskodnak. A Platina Torony első emeletén egy 110 fő befogadására képes konferenciaterem is helyet kapott. Az épületben emellett önkiszolgáló étterem és 600 négyzetméteres fitneszterem szolgáltatja a bérlőink kényelmét.

Okok, amiért a díjra érdemes

Az irodaterületek kialakítása során a maximalizmusra törekedtünk, legyen szó felszereltségről, dizájnról, megfelelő kilátásról, természetes fényről, komfortérzetről, exkluzivitásról, a szolgáltatások sokféleségéről.

Irodaházunk vezérelőnye, hogy bérlőink igényei szerint 100%-ban személyre szabható irodaterületekkel várjuk őket, amely a gyakorlatban azt jelenti, hogy akár egyetlen hétvége alatt teljes körű átalakítást végzünk az irodában az ügyfelek elképzeléseinek megfelelően. Ezért büszkén mondhatjuk, hogy valóban minden igényt kielégítő munkakörnyezetet biztosítunk számukra.

Hogy szükség van ránk, csúcskategóriás irodáinkra és rugalmas szolgáltatásainkra, mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy a megnyitás napján már 100%-os foglaltsággal üzemeltünk.

Bérlőink között olyan nagy nevek bizalmát élvezhetjük, mint a Lenovo, Velux, China Construction Bank, Jewis National Fund, VakifBank.

Irodáink azonban nemcsak bérlőknek adnak munkaterületet, hanem dolgozóknak biztosítanak lehetőséget karrierjük építésére, amit fontosnak érzünk kiemelni.

Az irodákat modern munkaszemlélet szerint akár részidőben is lehet bérelni, projekt alapon, sőt, prémium kategóriás tárgyalóink akár egyetlen órára is foglalhatók. Rugalmasak vagyunk, mindenre nyitottak.

2016-os indulásunk óta, a pandémia ellenére is dinamikusan tudtunk fejlődni, hiszen az elmúlt 2 évben 2 irodaházban is megjelentünk (Bank Center és Capital Square), melyekkel az Év irodája versenyen elindulunk. Jövő év elején pedig megnyitjuk a lehetőséget bérlőink előtt immár egy 4. irodaházban is, a prémium kategóriás irodáink, és minőségi, rugalmas szolgáltatásaink iránti egyre növekvő igényeknek köszönhetően.

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!