Az Év Irodája

CoreComm SI Kft.

Cím: 8200, Veszprém Lőpor körút 9.
Átadás éve: 2021 Q3
Irodában dolgozók száma: 28
Mobil és üvegfalak
D.P. – All. Kft. | ablakstudio.hu
Tervezés / belsőépítészet
ININdesign | Rátkai-Rajnai Rózsa |...
Kivitelezés / Fitout
Kivitelezés | VILARE-ÉPSZOLG Építőipari és...
Faburkolat
NTG Bútor | ntgbutor.hu
Irodabútor
PlyDesign | plydesign.eu
Irodabútor
Schönig Bútorlapszabász Kft. | butorlapszabasz.hu
Fotók
Rajnai Gábor | gabor.rajnai@outlook.com
Biztonsági cég
SLI Security Biztonságtechnikai Kft.
Világítástechnika
Szőnyegh és Társa Villamosipari és...

Rövid bemutatkozás

Fő profilunk a tartalék energiaellátás, mely kritikus pontja bármely ipari, banki, orvosi, adatközponti vagy kereskedelmi installációnak. Tervezése, kiválasztása nagy körültekintést igényel – ebben nyújtunk segítséget. Olyan ipari szegmensekben vagyunk egyedüli képviselők Magyarországon, mint a napelem gyártás, különböző építészeti anyagokba napelem integrálás (falazat, tető, térburkolat), valamint teljes kompetenciával rendelkezünk komplex energetikai rendszerek tervezéséhez és kivitelezéséhez.

Személyi állományunk szakmailag jól felkészült, lelkiismeretes, fiatalos, tapasztalt - folyamatos képzésekkel biztosítjuk, hogy munkatársaink a legkorszerűbb technológiákat megismerjék és alkalmazzák munkájukban a biztos siker érdekében.

Elhivatottságunk, szakmai hozzáértésünk és üzleti kultúránk együttesen garantálja a legmegfelelőbb megoldásokat meglévő és leendő partnereinknek számára.
Mind a napelemgyár, mind a cég üzemeltetése során kiemelten nagy hangsúlyt fektetünk a legújabb és leghatékonyabb technológiák felkutatására, tesztelésére és gyártásba való bevezetésére.

Megbízhatóság, ezek vagyunk mi. Megbízható áramellátás, megbízható berendezések, megbízható szolgáltatások az energiaellátás minden területén.

A 2001-es alapítás óta sok minden történt velünk, újabb üzletágakat alakítottunk ki és mindig újabb és nagyobb helyekre költöztünk, s időközben mindig többen lettünk. A családias légkör nem változott, arra pedig kifejezetten büszkék vagyunk, hogy több kollégánk már egészen a kezdetektől velünk van.

Az új irodaház épületében már 2016 óta üzemel napelemgyárunk. Most érkezett el az idő, hogy üzletágaink összeköltözésével és az épület emeletének felújításával új székhelyünk is legyen egyben.

Okok, amiért a díjra érdemes

Az új irodatér kialakításánál olyan hely létrehozása volt a cél, mely karakteres, energiával átjárt, de mégis megközelíthető, kellemes, kényelmes, emberi léptékű.

Ahol a környezet ergonómiájával és esztétikumával segíti a fókuszált munkavégzést, miközben a teljesítmény mellett éppúgy fontos értéket képviselnek az emberi interakciók is. Fontos, hogy a tér, a környezet elősegítse, hogy könnyedén találjanak helyet maguknak az informális projekt megbeszélések vagy barátibb jellegű beszélgetések is a hivatalos egyeztetések, partner fogadások, tárgyalások mellett és azokkal párhuzamosan.

A sok kisebb szeparált iroda helyiség jobban támogatja a cég munkafolyamatait. De ezeket harmónikusan ellensúlyozzák a nagyobb, egylégterű közösségi terek, ahol alkalom nyílik találkozni, hivatalosan vagy nem hivatalosan összegyűlni. A közös helyiségek alakíthatóak, átrendezhetőek rugalmasan változtathatóak annak megfelelően, éppen milyen tevékenységhez veszik használatba.

A fő tárgyaló egy nagyobb és egy kisebb, teljesen önállóan funkcionáló helyiségre bontható egy integrált és zárt állapotban diszkréten meghúzódó mobil falnak köszönhetően. Ha pedig egy előadás, konferencia esetleg egy családi nap miatt nagyobb térre van szükség, akkor ez könnyedén kialakítható: bútorai mozgathatóak, átrendezhetőek anélkül, hogy a tér alap harmóniája szétesne.

A konyha-étkező kialakításánál a “bisztro” jelleg volt a vezérelv. Egy olyan közösségi hely megteremtése volt a cél, mely az étkezés kiszolgálásán kívül többre is alkalmas: hely, mely kellemes, inspiratív egy kollegális projekt egyeztetésre egy kávé mellett vagy akár csak egy szusszanásra, feltöltődésre a napban. Mobilizálható, átrendezhető bútoraival és hangulati elemeivel ugyanakkor egy közösségi esemény színtere is lehet.

A reprezentatív terek, mint például a vendégváró, szintén úgy kerültek kialakításra, hogy ne csak a vendégek igényeit elégítsék ki, hanem használatba kerüljenek az ott mindennapjukat töltő kollégák által is.

A színek használatában a természetes és neutrális színek, mint a meleg tónusú fa és szürkék mellett, a karakteres fekete is megjelenik és a márka egyik alapszíne, a narancs is főszerepet kapott. Utóbbi hivogató, meleg és energetizáló tónusa a márkatudat erősítése mellett fontos hangulat és közérzet meghatározó elem is.
Az anyag választásokban fontos volt a minőség és az, hogy a taktilis érzékelésen keresztül is jó érzést közvetítsenek használóiknak.
A fények elhelyezése szintén kiemelt figyelmet kapott. Sokoldalúan használhatóak, a zajló tevékenységhez igazíthatóak, “halkíthatóak” vagy erősíthetőek azáltal, hogy újabb fény rétegeket kapcsolunk ki vagy be. Hisz a fények szerepe meghatározó a jó közérzet biztosításában.

A jó közérzet pedig alapfeltétele az egyéni munkavégzésnek és az együttműködő, szinergiákat létrehozó csapatmunkának is.

Ugyan vannak helyiségek melyek még kivitelezés, véglegesítés alatt vannak. De reméljük a most bemutatott anyagokon keresztül is látszik, hogy minden szempontból egy modern, támogató és inspiratív tér megalkotása volt a cél.