Az Év Irodája

Hubert Parketta Bázis Iroda

Cím: 8200, Veszprém Tüzér utca 93.
Átadás éve: 2021 Q2
Kialakított terület mérete: 250 m²
Irodában dolgozók száma: 6

Rövid bemutatkozás

A különböző padlóburkoló anyagokat forgalmazó cégek piacán 1992-ben, tehát majd három évtizede kezdték meg a tevékenységüket. A nagy múltnak és széleskörű kapcsolatoknak köszönhetően mára közvetlenül a gyártó cégek lettek a beszállítóik.
A Hubert Parketta dinamikus fejlődésének köszönhetően ma már Magyarország három városában vannak jelen üzleteikkel. A piac igényeihez alkalmazkodva az értékesítésük legnagyobb hányadát a laminált, vízálló laminált és SPC-Ceramin padlók eladása teszi ki. A piac meghatározó résztvevőjeként az egyik legnagyobb választékkal rendelkeznek. Termékeik pozitívumai a kiemelt minőség, a nagy választék, valamint a jó ár/érték arány.
Az országban 3 üzlettel rendelkező (Érd, Siófok, Veszprém) Hubert Parketta a minap tette át a cég központját az új telephelyre, Veszprémbe, a Tüzér utca 93 száma alá. A saját tulajdonú telephelyen, a kétszintes, megújuló energiaforrásokat is használó épületben 300 négyzetméteres bemutatóteremmel illetve egy 600 négyzetméteres raktárral rendelkeznek.

Okok, amiért a díjra érdemes

A cég által forgalmazott burkolatok adták az inspirációt az otthonos hangulatú, modern, élhető iroda megvalósításához. Nagy hangsúly van fektetve arra, hogy a dolgozók otthon érezzék magukat, és szemük előtt legyen mindig az, amivel foglalkoznak. Ez a két fő szempont volt, ami megihlette ezt az irodát.
Az emeletes iroda földszintjén egy bemutatóterem, kereskedelmi egység van. Ez köszön vissza a felső szint designjába. Rejtett szekrények foglalják magukba a sok-sok iratot, ami fő szempont volt, hogy elkerüljük a rendetlenség látszatát. A design elemek, mint a mennyezet, burkolat, tapéta és kandalló stb. teszik változatossá és egyedivé.
A tulajdonosok irodáját (házaspár) nem összehangolva az iroda designjával egyedi, személyre szabott dolgozószobákat alakítottunk ki számukra. 
A bővíthető munkaállomásoknak világos helyet kerestünk. 

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!