Pernod Ricard Headquarters

Cím: 7500, Párizs Cours Paul Ricard 5

Rövid bemutatkozás

Az új irodaterületekre a Tarkett több mint 13 000 négyzetméter alapterületű padlóburkolatot biztosított. Tervezési koncepciójuknak megfelelően a Saguez-Partners modulszőnyeget választott a munkaterületekhez és a konferenciatermekhez, mivel ezek kijelölik a tereket, és hozzájárulnak a nyugodt, meleg és barátságos hangulathoz:


Desert kollekció: Meleg szürke színt választottak a munkaterületekhez és a folyosókhoz, hogy a tér a nyitottság érzetét keltse. Ez a texturált modulszőnyeg finom organikus kialakítással rendelkezik, amely hozzájárul a derűs hangulathoz.

Arcade kollekció: Két színt, egy sötétkéket és egy barnát választottak ki a konferenciatermekbe, hogy pazar külsőt teremtsenek. 

A Tarkett 560 m2 Axminster padlószőnyeget szállított a projektre, melyet 22 különböző munkaterületen és konferenciatermekben feketettek. Az Axminster egy szőtt szőnyeg, mely akusztikai és járáskomfortot bisztosít, elérhető egyedi kivitelben is. Mivel könnyen párosítható különböző anyagokkal, a színes kombinációk létrehozása érdekében a Saguez-Partners és a Pernod Ricard Group 25 különböző mintát készített, 15 különböző színben. Három szőnyeget is gyártottak az első emeleti recepció számára. Végül, a nagy forgalmú területeken a Tarkett a vinyl anyagait választották – a lépcsőkhöz pedig a  Tapiflex kollekciót.