ABN Amro Irodák

Cím: 1181, Amstelveen Sandbergplein 24.

Rövid bemutatkozás

Az ABN Amro felújított irodája Amszterdam külvárosában, Amstelveenben található. Ezt a fenntartható épületet az „új bankolás” szellemében alakították ki. A flexibilis irodakialakítása lehetővé teszi a bank számára, hogy új módokon és új technológiákkal aknázza ki az épületet.


Az épület számára az ügyfél fenntartható anyagokat választott, beleértve a 100%-ban újrahasznosított, holland papírhulladékból készült szigetelő falakat. 800 m²-nyi padlóhoz a Tarkett iD Revolution kollekciót választották. Az iD Revolution, mely az első Aranyfokozatú Cradle to Cradle (Bölcsőtől-bölcsőig) tanúsítvánnyal rendelkező moduláris elasztikus padlóburkolat, 100%-ban újrahasznosított és bioalapú anyagokból készül, amelyet biztonságosnak minősítettek a padlóburkolók, a felhasználó és a környezet számára.


A Tarkett iD Revolution padlóburkolati megoldásával az ABN Amro a körforgásos gazdaság alapelvei által inspirált, fenntartható padlót biztosít. A Tarkett fenntarthatósági filozófiája tökéletesen passzol a bank azon céljához, hogy olyan irodákat hozzon létre, amelyek az emberek és a környezet számára egyaránt jó. Ennek eredményeként az ABN Amro az Oosterhoutban és Waalwijkban található további irodáihoz is a Tarkettet választotta partneréül.


Az épületnél használt különféle anyagok ötvözésével egységes dizájnt és megjelenést alakítottak ki, játékos elemekkel, ami a profizmus szellemével, komforttal és melegséggel tölti meg az irodát. Mivel az iD Revolution padlókat könnyű karbantartani, az egész belső tér a könnyű használhatóság és a dizájn tökéletes ötvözését képviseli.