Millennium Gardens

KépekCím: 1094, Budapest Lechner Ödön Fasor 10/B.

Ingatlan mérete: 37000 m²

Tervezett megvalósítás éve: 2021


Rövid bemutatkozás

A Millennium Gardens irodaház a dél-pesti irodafolyosó legújabb ékköve, egyben a TriGranit által alapított Millennium City Center méltó befejező projektje a Müpa és a Nemzeti Színház szomszédságában. Az épületen dunai panorámát biztosító tetőteraszokat is kialakítottunk, így a földszinti kert, a közeli kulturális lehetőségek és a szomszédos, másfél hektáros zöld terület illetve sétány mellett ezzel is további lehetőséget biztosítunk a munkavállalói elégedettség fenntartására. A két épületszárny összesen több, mint 37.000 négyzetméter bérbeadható területtel és közel 500 parkolóval rendelkezik, valamint az okos megoldások között megtalálhatók a QR kódos beléptető rendszer, rugalmasan foglalható parkolóhelyek, közösségi épület applikáció, és egyéb Bérlői kényelmet előtérbe helyező megoldások is.

A két épületben összesen 12 nagysebességű lift biztosítja a gyors fel és le közlekedést, az 1 000 négyzetméteres, 300 fős étterem nyújt kulináris élvezeteket az épület dolgozóinak.

A Müpa, a Nemzeti Színház és a Budapest Park mellett mozi, valamint éttermek és kávézók is biztosítják a munka utáni kikapcsolódási lehetőségét a közelben.


Okok, amiért a díjra érdemes

A Dél-pesti irodafolyosó utolsó fejlesztése. Egyedi panorámával rendelkező irodaépület, amelyből a budai hegyek, a Dunán elhelyezkedő hidak és a várnegyed is láthatóak. Az épület tetején az átadás előtt prémium rendezvények keretein belül mutatjuk be az iroda környezetét és kilátását.
Az épület elnyerte a BREEAM excellent tanusítványt is, mint könyezettudatosan épülő és jövőben működő építmény. Többek között az elektromos autóval érkezők számára töltőpontok épülnek, a biciklivel érkezőknek biztosítjuk az öltözési és tisztálkodási lehetőséget. A hulladékgyűjtés szelektíven történik, az épület liftjei, hűtés/fűtés/ rendszerei és mozgásérzékelős világitásrendszere energiatakarékosan működnek majd. Az épülethez tartozó kert öntözése az esővíz gyűjtő öntözőrendszerrel történik, a friss és tiszta ivóvizet az ivóvízszűrő rendszer biztosítja a dolgozóknak. Valamint a mozgáskorlátozottakra is gondolva az épület akadálymentesített lesz.

A pandémia okozta óvatosság miatt mi kiemelten fókuszálunk az anticovid megoldások megvalósítására, úgy mint az épület légkezelő rendszerének UV tisztítására, vagy az érintésmentes lift és beléptető rendszerek kialakítására.


Szolgáltatások

A Millennium Gardens irodaházat úgy terveztük, hogy ideális munkakörülményeket biztosítson bérlőinknek, és kiszolgálja azok minden igényét.
- 300 fős étterem és kávézó a földszinten
- Kert részben fedett terasszal
- Tornyonként 6-6 nagysebességű lift
- 215 kerékpár tárolására alkalmas helyiség öltözővel és zuhanyzóval
- Mosdók a közös folyosókon
- 2 tágas előtér központi folyosóval


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!