Sunny Side Residence

Képek


Szolgáltatók

Ingatlanfejlesztő

GEOS Group Hungary

További szolgáltatók


Cím: 1096, Budapest Lenhossék utca 16

Ingatlan mérete: 5663 m²

Tervezett megvalósítás éve: 2021


Rövid bemutatkozás

A Sunny Side Residence egy folyamatosan fejlődő és megújuló városrészben, a IX. kerületi Lenhossék utca 16. szám alatt épülő, 71 lakásból álló 7 emeletes lakóház. Az épületben 1 -4 szobás lakások találhatóak 28 m2-től 78 m2-ig, amelynek szinte mindegyikhez saját balkon vagy loggia tartozik. Tájolásuk kiemelkedően napos, északi tájolású lakás nincs az épületben. A nagy üvegfelületekkel célunk az volt, hogy természetes, napfénygazdag otthonokat teremtsünk a leendő lakók számára. A projekt különlegessége, hogy a monosplit klíma a lakások alapfelszereltségének részét képezik.
A tervezéskor nem csupán arra figyeltünk, hogy korszerű és elegáns lakóházat alkossunk, hanem kulcsfontosságúnak tartottuk a minőségi és időtálló anyagfelhasználást is. Emellett az energiatudatosság is szignifikáns pontja volt a tervezésnek, mint az árnyékolás, hővisszanyerés és napelemek felhasználása, amelyek a az épület üzemeltetési költségének csökkentéséhez járulnak hozzá.


Okok, amiért a díjra érdemes

A Sunny Side Reisdence modern, fiatalos építészeti tervezésésenk és korszerűségének köszönhetően jelentősen hozzájárul a környék megújulásához.


Szolgáltatások

Mélygarázs
Napelemek


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!