TRESZ Gépgyártó Kft.

Képek


Szolgáltatók

Irodaszőnyeg, padló

Decor Floor Kft.

Kivitelezés / Fitout

Gabbiano Kft.

Irodabútor

Hungaro-Rim Kft.

Mobita Kft.

Vivax

Fotók

Makrai Péter

Tervezés / belsőépítészet

TESTRA design

További szolgáltatók


Cím: 2142, Nagytarcsa Cinkotai út 21.

Átadás éve: 2020 Q3

Kialakított terület mérete: 600 m²

Irodában dolgozók száma: 10


Rövid bemutatkozás

A TRESZ Építőgép-kereskedelmi Kft. egy 1993-ban alakult, magyar tulajdonú magánvállalkozás. A cég fő profilja áramfejlesztők, építőipari kisgépek gyártása, kereskedelme és bérbeadása.  A nagytarcsai Ipari Park területén épült 2020-ban az új TRESZ csarnok saját tulajdonú telephelye, amelynek a célja, hogy hosszútávon növelje a piaci stabilitását. Az épület úgy lett kialakítva, hogy egy helyen tudjon működni a gyártó és az iroda funkciókat betöltő rész is.    
Három egységből tevődik össze a csarnok: az első az irodai/fogadó -, a középső a gyártó - és az utolsó a szociális blokk.
Belsőépítészeti tervezés az első részre terjedt ki.
A földszinten kapott helyet a recepció és a bemutatótér, ahova az ügyfél megérkezik, és ahol a forgalmazott termékeket megtekintheti. Hosszabb konzultációra egy nagyobb tárgyalóasztalnál nyílik lehetőség.
Az emeleten kap helyet a reprezentatív vezetői iroda és egy zártabb tárgyaló.


Okok, amiért a díjra érdemes

A TRESZ Gépgyártó Kft. új csarnoka számára tervezett  irodatér friss, komfortos, és reprezentatív.
Az ipari környezetet idéző hangulatával párbeszédet kialakító design letisztult, átlátható képet eredményez, a kiegészítőkben utalva a gépgyártócsarnok tevékenységére.
A belsőépítészetben különös figyelem fordult arra, hogy a csarnoképület anyagai, színei visszaköszönjenek a tervezett irodatérben is. A közösségi térben a padlóburkolat egy betonhatású, durvább felületű kerámia, ami hasonló felületű, mint a gyártócsarnok csiszolt beton padlója.
A színek megválasztása is az ipari környezet fémes jellegére reflektál: acélkék és alumínium szürke színek dominálnak a térben, melyek hatását a fa felületek lágyítják, puhítják.
Az ügyfél a földszinti fogadótérbe érkezik, amelyben két sziget jelenik meg, melyek a recepciót és a tárgyaló részt jelölik, a két sziget közti út pedig a gyártócsarnokba és a raktárba vezet.
Az emeleten található vezetői iroda és tárgyaló is a kialakult koncepció jellegét követve lett megtervezve, a vezetői iroda mégis egy melegebb, otthonosabb hangulatot képvisel. Ily módon a bútorok és a padlóburkolat sötétebb színt kapott, az alumínium szürke berendezést pedig bézses, melegebb, kasmír színű garnitúra váltja fel. A kiszolgálóhelyiségek is ebben a szellemben lettek megtervezve.
Ebben a projektben találkozik az ipar a korszerű, letisztult belsőépítészeti elemekkel, amely lehetővé teszi, hogy a gyártás és a megfelelő irodai munkához szükséges kényelem esztétikai harmóniában legyenek egy közös térben.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!