A MORGAN Hitel és Faktor Zrt. új irodája

Képek


Szolgáltatók

Irodaszőnyeg, padló

Decor Floor Kft.

Irodabútor

Europa Design

Söregi Mester Kft

Tervezés / belsőépítészet

LASZLI ADRIENN Interior

Kivitelezés / Fitout

Oszi Bau Team Kft

Mobil és üvegfalak

Ötödik Évszak

Fotók

Palkó György

További szolgáltatók


Cím: 1084, Budapest Bérkocsis 12-14

Átadás éve: 2020 Q1

Kialakított terület mérete: 470 m²

Irodában dolgozók száma: 15


Rövid bemutatkozás

A hitelezéssel foglalkozó cég életében 2018-ban merült fel a költözés gondolata. Korábban is belvárosi irodában székeltek, de a csapat bővülése során nagyobb tér vált szükségessé megváltozott igényeikhez. Még ebben az évben sikerült megvásárolniuk egy korábban is irodaként működő, de a későbbiekben majd 20 évig üresen álló belvárosi ingatlant a Rákóczi tér közelében, amelynek hatalmas tereiben egyből meglátták a fantáziát.
Hitelező cégként a megfelelő lokáció mellett fontos szempont volt egy tágas, barátságos légkör kialakítása az ügyfelek fogadására és a csapat számára egyaránt.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az irodák az átriumos tér köré szerveződtek, ami így közösségi térként is jól funkcionál. A mintázott üveg ajtókon keresztül azokba az irodákba is jut természetes fény, melyek építészeti adottságokból fakadóan csak mesterséges megvilágítást kaphattak volna. Minden ajtó a tágas, díszfás szigettel kiegészített világos térre nyílik, ezzel növelve a tér és komfortérzetét az irodában dolgozó munkatársaknak.
A közösségi térbe tervezett és egyedi megoldással kivitelezett íves üvegtárgyaló teteje nyitott, ahol a függesztett lámpák szabadon lógnak a tárgyalóasztal fölé, mobil eltolható üvegfalai pedig lehetővé teszik a szeparációt, amikor szükséges.

Az épület szerkezetét tartó korábban díszes stukkókkal dekorált pillérek új letisztultabb köntösben formálják az iroda belsőépítészeti stílusát és játszanak egyben térelválasztó szerepet a funkciók között. Az oszlopokat helyenként áttört színes lécezést egészíti ki, ami érdekes fényjátékot produkál a szőnyegburkolaton és a világosra festett falakon.

Az iroda kedvencei a bejárat melletti ovális burkolatú akváriumba telepített halak, akikről hétvégén is gondoskodnak az itt dolgozók.

Az alagsorban az irattárakon kívül helyet kapott egy tágas konyha, ahol a napi étkezés mellett csocsó asztal is segíti a kikapcsolódást, a biciklivel vagy rollerrel érkező kollégáknak pedig egy fürdőszoba is rendelkezésre áll a felfrissüléshez.

"Szeretem a lépcsőnk feletti óriás plakátot Budapestről, mindig emlékeztet arra hogy a város vérkeringésében dolgozunk." - Zoltán, stratégiai tanácsadó
"Féltem, hogy a korábbi meleg színű irodához képest lehetetlen lesz megszokni a szürkés világot, de a kiegészítőknek hála most is ugyanolyan otthonosan érzem magam." Timi, titkársági munkatárs
"Nagyon jó helyen van a kávégép, ugyanis én kilátok a lécek mögül az ügyfelekre, ők viszont nem vesznek észre engem." - Lukács, pénzügyi munkatárs


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!