Crazy Dean

Képek


Szolgáltatók

Tervezés / belsőépítészet

Forestay Development

Projektmenedzsment

Forestay Project Management

Kivitelezés / Fitout

Horsens Partners Kft

Világítástechnika

Pabole Kft

További szolgáltatók


Cím: 1094, Budapest, IX. Tűzoltó utca 50-60

Ingatlan mérete: 173 m²

Bérlők száma: 50


Főbb bérlők

Dean F&B


Rövid bemutatkozás

A 2000-es években kulturális központként működő Tűzraktér épületének átalakításával és bővítésével létrejött Dean’s College Hotel magánkollégium belső udvarán helyezkedik el. Az átalakítás során létrejött passzázs összeköti a Klinikák metróállomást és a SOTE Campus épületét.
A teljes létesítmény identitás váltáson ment keresztül az elmúlt évben azzal a céllal, hogy visszaállítsák a terület közösségben betöltött szerepét és mai igényeknek megfelelve tudják képviselni a hely régi szellemiségét.
A Crazy Dean szerves része a kollégiumnak mégis önálló étteremként is remekül megállja a helyét. Egy igazán fiatalos, és dinamikus csapat számára készült a lehető legpraktikusabb és használhatóbb tér a meglévő elemek felhasználásával.
A néhány éve működő étterem és bár összenyitásából jött létre az új vendéglátó egység, mely a két funkciót ötvözte. A két helyet összefogó új belsőépítészeti design ehhez alkalmazkodva jött létre. A kiszolgáló egységek teljes átalakításával. Alaprajzi elrendezésben fontos volt a minél nagyobb vendégtér, a kényelmes konyhatechnológia, és a lehető legkevesebb falmozdítás.
A színvilág a Dean’s kollégium arculatához is igazodik, ugyanakkor a hely korábbi elemeire is reagál. Az értékmentés és alkalmazkodás jellemezte leginkább a belső tér koncepcióalkotását.


Okok, amiért a díjra érdemes

Magyarországon egyedülálló a maga nemében. Egyszerre képes teljes értékűen betölteni egy kollégiumi kantin, egy szállodai étterem és egy pub funkcióját. A hely kialakítása és hangulata nagyon széles rétegnek tud megfelelő, és színvonalas szolgáltatást nyújtani.
Az itt lakó diákok számára ez az a közös konyha, ahol mindig tele van a hűtő és sosem áll halomban a mosatlan, és mindig találkozhatnak egy kedves szomszéddal. Az utcáról betérő vendégeknek egy kellemes, otthonos helyet nyújt, folyton megújuló ételekkel barátságos környezetben.
Elvünk egy közösségi tér kialakításakor, hogy minél szélesebb réteget szólítson meg és szolgáljon ki, mind a tervezésnél, mind a kivitelezésnél ezt tartottuk szem előtt.
A kiemelkedően jó projekt csapat, a tulajdonosok merészségének, valamint a minőség iránti elkötelezettségének eredményeképpen egy ötletes, fiatalos, mind kivitelében, mind szolgáltatásában színvonalas, hibrid vendéglátóegység alakult ki.


Szolgáltatások

Éttermi szolgáltatások
Rendezvény helyszín


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!