One Identity by Quest

Szeretnél itt dolgozni?

Képek


Szolgáltatók

Projektmenedzsment

CBRE Global Workplace Solutions Kft.

Irodabútor

Haworth Magyarország Kft

További szolgáltatók


Cím: 1117, Budapest Alíz utca 2

Átadás éve: 2020 Q4

Kialakított terület mérete: 1800 m²

Irodában dolgozók száma: 160

Bérlő cég: One Identity Hungary Kft.


Rövid bemutatkozás

A One Identity, a Quest Software egyik üzletága, a világ egyik vezető szállítója a jogosultság – és hozzáférés kezelés és governance területén. A One Identity megoldásai több mint 7500 szervezeteknek segítenek világszerte, hogy egy identitás-központú IT-biztonsági stratégiát valósítsanak meg, ahol a megfelelő felhasználók a megfelelő hozzáféréssel rendelkeznek a megfelelő erőforrásokhoz, a megfelelő időben, és mindezt egy audit során bizonyítani is tudják.

Hazánk egyik legsikeresebb, magyar tulajdonú IT biztonsági startupja, a 2000-ben alapított Balabit volt, amelyet 2018. január 17-én felvásárolt a One Identity, és azóta a globális vállalat integrált részeként működünk tovább.


Okok, amiért a díjra érdemes

Munkatársainknak köszönhetően a One Identityben egyesül a zseniális és elhivatott kollégáink által összegyűjtött tudás és tapasztalat, amely igazán izgalmas munkahellyé teszi a világ egyik vezető IT-biztonsági szoftverfejlesztő vállalatát. A One Identity legnagyobb fejlesztőközpontja jelenleg Magyarországon található, budapesti és veszprémi irodákkal rendelkezünk.

A CBRE Global Workplace Solutions-el közösen kialakított projekt célja a munkáltatói márkaépítés irodai aspektusa. Hiszünk benne, hogy igazán kiváló teljesítményt az emberre tervezett terekben lehet a legjobban végezni. Ehhez járul hozzá a projekt keretében a teljes, 1800m2-en új szőnyegpadló, LED-es fénytechnika kialakítása és a One Identity színvilága. Minden munkatársunknak saját kényelméhez alakítható, 1- vagy 2 karos monitor-konzolokkal felszerelt, elektromosan állítható magasságú asztalt és prémium kategóriájú ergonomikus Haworth széket biztosítottunk a budapesti és a veszprémi irodában. 11 különböző méretű és felszereltségű meeting room várja a tárgyalni vagy telefonálni vágyókat, amiket szintén a Haworth design és kényelem képvisel. Inspiráló közösségi tereink támogatják a feltöltődést, kikapcsolódást.

Egybenyitottunk korábban 4 különálló teret, így szeparálható konferencia tárgyalót használhatunk. Komplett audiovizuális technológiai csomag, okos tv, szolgálja a belső meetingekre, vagy szakmai workshopokra, meetup-okra látogató kollégákat, vendégeket.

A konferencia terem része a Balabit heritage meetingroom, ahol az elmúlt 20 év díjai, büszkeségei kaptak helyet.
A Covid 19 megpróbáltatásaira adott válaszként egy időre mi is bezártuk az irodát, de idén július 20-án a Quest Global szervezeten belül elsőként kinyithattuk azt. Szigorú szabályok és létszámkorlát mellett visszatérhettek kollégáink a megújult környezetbe. Séta útvonalakat jelöltünk ki, egyedileg brandelt kézfertőtlenítő állomásokat rendeltünk, valamint óránként fertőtlenítjük a felületeket. Minden kollégának biztosítottunk egyedileg brandelt arcmaszkot és karkötőt 3 különböző színben. A 3 színnek 3 különböző jelentése van. A „legmagasabb szintű izolációtól” a „1,5 métert betartva beszélgethetünk” jelentésig tart.

A fentieket összegezve, miért gondoljuk úgy, hogy megérdemeljük a díjat?
- Élvonalbeli technológiánkra rezonáló innovatív környezetet hoztunk létre, melyben érvényesül a One Identity corporate színvilága és design megjelenése
- A munkahelyi szellemi és fizikai egészséget szolgáló magas minőségű ergonómia
- Környezettudatos, „zöld” irodaház az Office Gardenben
- Kizárólagos használatú 110 m2-es terasz, ahol ebédelni, meetingelni és napozni szeretünk
- Időben és költségben precíz projekttervezés és kivitelezés a CBRE részéről
- Megnövekedett dolgozói elégedettség


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!