Lagom WS Kft.

KépekCím: 1023, Budapest Lajos 28-32. 1.


Rövid bemutatkozás

A DOME Csoport tagjaként, a pandémiás helyzet kellős közepén újra definiáltuk korábbi fit-out tevékenységünket, így alkottuk meg a Lagom Workplace Solutions brand-et.

Létrehoztuk Design&Build szolgáltatásunkat, mely során integráltuk a tanácsadási, felmérési, tervezés és kivitelezési valamint Smart Office szolgáltatásunkat. Új koncepciónk az első pillanattól átütő siker: új ügyfeleink nagy örömére az idei év okozta munkahely és tér átalakítási kihívásokra reagálva maradandó értéket teremtünk számukra.


Okok, amiért a díjra érdemes

Csapatunk svéd mintára Magyarországon elsőként vezette be azt az egyedülálló gondolkodásmódot, melynek segítségével a modern, agilis szemléletet, a fenntarthatóságot összefogva és a rendszerszintű változásokat szem előtt tartva ügyfeleink pontosan azt a szolgáltatást kapják, amire szükségük van. A DOME Group tagjaként komplex megoldást nyújtunk megrendelőinknek ugyanis az utóbbi években a munkakörnyezet, mint helyiség fogalma és annak a dolgozók igényeire, alapvető szükségleteire való flexibilis kialakítás első sorban a branding, a teljesítmény és a hatékonyság valamint a hosszú távú elköteleződés fejlesztésének eszközévé vált. Az agilis tervezési és elemzési folyamat során a megismert adatokból olyan munkahely koncepciót vázolunk fel és alakítunk ki, amely által esztétikus, hely- és költséghatékony valamint informatikai eszközök által optimalizált terekben dolgozhatnak a munkavállalók.


Főbb ügyfelek, referenciák

Az elmúlt évek kiemelkedő referenciái:

Fővárosi Törvényszék II.-III. Kerületi Bíróság – Buda Square Irodaház – 3665 m2-es bérleménykialakítás
Fővárosi Ítélőtábla – Margit Palace Irodaház – 1946 m2-es bérleménykialakítás
MÁV Székház – Parkway Irodaház – bérleményátalakítási munkák 800 m2
Kálvin Square Irodaház – tetőtéri hűtési rendszer (1MW) üzemközbeni korszerűsítése

Megbízóik, akik az elmúlt években irodájuk belsőépítészeti-tervezési és kivitelezési igényeikkel csapatunkat választották:

- SAINT-GOBAIN
- BIGGEORGE HOLDING
- DAIKIN HUNGARY
- CARUSSEL GROUP
- MÁV
- GRAFTON
- GENERALI
- BOIRON
- CONVERGENCE
- ESTON
- ADVENTUM
- MEDIA DYNAMICS
- FRESENIUS KABI
- INDOTEK
- ADDVAL
- HEINEKEN
- OTP
- RAIFFEISEN
- ERSTE
- REGENS
- COMPUTREND


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!