Raiffeisen Private Banking Iroda

Képek


Szolgáltatók

Irodabútor

Bravosincord Kft.

D!sign Solutions Kft.

Irodaszőnyeg, padló

Decor Floor Kft.

Tervezés / belsőépítészet

MádiLáncos Studió Kft.

Kivitelezés / Fitout

PestBau Kft.

Világítástechnika

Solinfo Kft.

További szolgáltatók


Cím: 1051, Budapest Vörösmarty tér 4

Átadás éve: 2020 Q1

Kialakított terület mérete: 344 m²

Bérlő cég: Raiffeisen Bank Zrt.

Irodaház: Medimpex Palota


Rövid bemutatkozás

A Raiffeisen bank private banking üzletága a Friedrich Wilhelm Raiffeisen új belvárosi irodát nyitott a Vörösmarty téri Medimpex székházban. A bérlemény választásnál fontos szempont volt a lokáció és a reprezentáció, az épület történetisége, építészeti értéke, ami illeszkedik az FWR és ügyfélkörének az értékrendjéhez.
Az új iroda feladata a kiemelt ügyfelek teljes körű banki és tanácsadói kiszolgálása elegáns, bizalmas és kényelmes környezetben. Az ügyfeleket négy a Vörösmarty térre néző, különböző méretű és bútorozású tárgyaló várja. A munkatársak egy egyterű irodában dolgoznak, amit egy teakonyha és egy öltöző szolgál ki.
A legnagyobb tárgyaló 14 fő befogadására alkalmas, amit a bank egyéb területei is használhatnak, amennyiben belvárosi helyszínen tartanak megbeszélést. A bejárat közvetlen közelében kapott helyet egy kisebb, körasztalos tárgyaló, amit a műemléki vitrin és csillár tesz különlegessé. A következő tárgyaló bútorozása lehetővé teszi a formális tárgyalások mellett az informálisabb megbeszéléseket egy kényelmes kanapés sarokkal. A tárgyalósor zárásaként helyett kapott egy kisebb, lounge bútorozású informális tárgyaló tér.
A nemes anyagok, felületek használata, a visszafogott, semleges színek, a bútorok és kárpitok egy elegáns, időtálló és modern környezetet biztosítanak, figyelembe véve a műemléki környezetet, az ügyfélkör elvárásait és az FWR brand igényeit. A tárgyalókat a Raiffeisen műgyűjteményének kiemelt darabjai, magyar kortárs festők legjobb művei díszítik.


Okok, amiért a díjra érdemes

A hazánkban piacvezető Friedrich Wilhelm Raiffeisen egy kiemelkedő minőségű irodát alakított ki, ami visszatekint a bank múltjára, ugyanakkor modern környezetet teremt, az ügyfeleknek, partnereknek és az ott dolgozó munkatársaknak.Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!